Slavni holivudski glumac Tom Kruz izveo je sinoć na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih gara u Parizu pravi spektakl, u svom stilu. Kada se kaže "njegov stil", najčešće se misli na razne akrobacije kakve izvodi u filmovima, a jednu takvu vratolomiju priredio je juče kada je skočio sa krova nacionalnog stadiona u Francuskoj, gde je bio organizovan svečani događaj i o tome se uveliko komentariše na X mreži.

Tom Kruz spustio se sa krova stadiona Stade de France u Parizu, tokom podizanja američke zastave i izvođenja američke himne, na bini ga ja sačekala gimnastičarka Simon Bajls, koja mu je uručila olimpijsku zastavu, koju je on spakovao u zadnji deo motora kojim se odvezao iz arene. Nosio je svoju čuvenu Top Gun kožnu jaknu. Zatim je skočio iz aviona i pozirao pored znaka Holivuda u unapred snimljenoj sekvenci.

Vratolomije Toma Kruza dobro su poznate, a publika je juče na tren ostala bez daha kada je posmatrala uživo glumca u jednom takvom poduhvatu.

"Bez teksta sam, jedan jedini", ističe se na X platformi.

Nastup Toma Kruza nestrpljivo se čekao, a najava da će performans biti u stilu filmskog serija "Nemoguća misija", gde on igra glavnu ulogu, dodatno je pojačala očekivanja.

"Čovek je legenda", glasi još jedan komentar o nastupu Toma Kruza.

Akrobaciju Toma Kruza (62) uživo su na stadionu videle hiljade ljudi, a milioni širom sveta kraj malih ekrana. Nastupio je pri kraju ceremonije, a njegova vratolomija je prelazak iz OI iz Pariza u Los Anđeles, odakle su nastupili Bili Ajliš, Snup Dog i grupa Red Hot Chili Peppers. Njihovi nastupi bili su unapred snimljeni.

Svi izvođači iz Amerike odabrani su zbog svojih veza sa poznatim gradom na Zapadnoj obali, Los Anđelesom, domaćinom OI 2028.

Svetska pop zvezda Bili Ajliš rođena je u Los Anđelesu i otkrila je da je to oblikovalo i nju i njenu muziku, a njen album "Happier Than Ever" je ljubavno pismo njenom rodnom gradu. Snup Dog potiče iz Long biča i jedan je od najpoznatijih i najplodnijih repera i producenata sa Zapadne obale, dok su Red Hot Chilli Peppers ponikli u LA osamdesetih.

Spektakl kakav je priredio Tom Kruz ima ogroman odjek, legendarni glumac upusito se u izazov sasvim opušteno, pa je pre skoka pravio selfije.

I ma koliko da je nastup bio spektakularan, našlo se mesta i za komentarisanje o ovom bombastičnom poljupcu.

Ne sreće se Tom Kruz svaki dan, a kada dobijete takvu šansu, pa još želite da poljubite glumca, to može i ovako da izgleda.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S.)

Bonus video:

Kurir sport Srbija Amerika Olimpijske igre