Princ Hari, želeo bi da izgladi odnose sa kraljevskom porodicom, ukoliko mu se otac, kralj Čarls izvini, ali on sa njim ne želi da razgovara prenose britanski mediji.

Pokajao se

princ-hari-profimedia0889202555.jpg
ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
Hari se pokajao zbog odnosa sa ocemfoto: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kako navodi ekspertza britansku kraljevsku porodicu Tom Kvin, koji je napisao "Skandali kraljevskih palata: intimni memoari kraljevića koji se ne ponašaju lepo", Hari i dalje čeka izvinjenje.

- Mislio je da će mu se Čarls odužiti za bol koji mu je naneo i, prema Harijevom viđenju, taj bol je opravdao sav kriticizam s Harijeve strane - rekao je.

princ-hari-memoari.jpg
EPA Andy Rain 
knjiga "Rezerva" donela mu je milionefoto: EPA Andy Rain

Hari je šokirao ceo svet, kada je objavio memoare "Rezerva", u kojoj je pisao razne pikanterije o svojoj porodici, a knjiga je postala jedna od najbrže prodavanih knjiga u Velikoj Britaniji. U Ujedinjenom Kraljevstvu je samo u jednom danu prodato više od 400 hiljada primeraka.

- Saradnica na novoj knjizi bila bi mu Megan. Jedino tako će zaraditi ozbiljan novac - smatra Ingrid Sjuard. autroka knjige o kraljevskoj porodici prenosi Glossy.

Čarls ne odgovara na pozive

profimedia0894945271.jpg
CBS Sunday Morning / Ferrari / Profimedia 
Hari i Megan u pat situacijifoto: CBS Sunday Morning / Ferrari / Profimedia

Kako se dalje navodi, monarha bi "užasavala ideja da Harijeva supruga Megan napiše svoje memoare i da Hari tome doprinese".

Kralj Čarls nije video svoje unuke Arčija i Lilibet duže od dve godine, a deluje da nema naznaka da će ih videti u bliskoj budućnosti.

- Iako Harijev otac ne odgovara na njegove napade na porodicu, privatno je besan i odbija i da se javi Hariju na telefon.

kralj-carls-profimedia0886587224.jpg
Victoria Jones / Shutterstock Editorial / Profimedia 
kralj neće da im se javi na telefonfoto: Victoria Jones / Shutterstock Editorial / Profimedia

S druge strane, neki smatraju da je kralj u pravu i da, pored svih svojih zdravstvenih problema, nema snage da se bori sa Harijevim konstantnim zahtevima.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

Kurir televizija "PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP" Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON