Obožavatelji pevačice Adel proglasili su njene koncerte u Minhenu ovog leta "apsolutnom sprdnjom" nakon što su neki platili i po 350 funti (oko 410 evra) za ulaznicu, a morali su da stoje na stolicama kako bi uopšte videli binu.

Posetioci koncerta u Münich Messe areni, koji su želeli da budu što bliže omiljenoj pevačici, nisu ništa mogli da vide jer su ljudi stajali ispred njih. Na TikToku je osvanuo video, koji je pregledan 1,5 miliona puta, a na kom se mogu videti obožavatelji kako ustaju na stolice da bi išta videli.

"Platila sam 316 funti i nisam ništa mogla da vidim. Moji prijatelji su bili na mestima koja su koštala 60 funti i imali su bolji pogled od mene. Bila sam besna", glasio je jedan od komentara na video.

"Obezbeđenje je naredilo ljudima da siđu sa stolica tako da smo svi bili u liniji. Bila je to apsolutna sprdnja. Platio sam sav taj novac i jedva išta video", glasio je drugi komentar.

Ovaj problem se ponavljao još otkako je Adel prošle nedelje započela svoj jednomesečni niz koncerata u dvorani koja prima 80 hiljada ljudi. Mnogi obožavatelji, koji su već kupili ulaznice za njene koncerte, izrazili su svoju zabrinutost hoće li sa svojih mesta uspeti išta da vide.

Nina Frenči, obožavateljka koja je na koncert morala da dođe u invalidskim kolicima, takođe se požalila da joj je to bilo "najgore iskustvo u životu" jer je zbog velikog kamenja izvan arene bilo "nemoguće doći do i vratiti se s koncerta Adel", prenosi Daily Mail.

"Organizacija prevoza nakon koncerta bila je užasna. Nisu razmišljali o izlazu za osobe s invaliditetom", napisala je na X-u i dodala: "Morala sam da vozim kolica preko velikog kamenja i kroz uski prostor prepun ljudi."

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S.)

Bonus video:

Kurir Dragana Mirković koncert u Banja Luci