Bivši engleski ragbista Deni Siprijani otkrio je u novembru prošle godine da se razvodi od supruge Viktorije Rouz posle skoro tri godine braka. Viktorija je na njegovom mobilnom telefonu pronašla određene poruke, što je dovelo do njihovog raskida. Sada, skoro 9 meseci nakon raskida, Viktorija je podnela zahtev za razvod.

deni-siprijani-profimedia0366116942.jpg
James Shaw / Shutterstock Editorial / Profimedia 
Deni Siprijanifoto: James Shaw / Shutterstock Editorial / Profimedia

U intervjuu za The Sun, govorila je o njegovoj zavisnosti od droga, porukama koje je slao drugim ženama i svojoj novoj devojci. Kako je rekla, Deni je trošio oko 600 funti mesečno na drogu. Ragbista je ranije priznao da je koristio kokain i razne psihodelike, a otkrio je i da je koristio „magične pečurke” zbog kojih je svojevremeno bio ubeđen da Viktorija „pokušava da ga ubije”.

deni-siprijani-profimedia0176546352.jpg
DOBN / Backgrid USA / Profimedia 
foto: DOBN / Backgrid USA / Profimedia

"Dosta mi je toga. Počelo je da me muči. Svaki dan je govorio da neće da se drogira, a onda bi im se vratio do podneva", rekla je ona. Deni je, tvrdi, jeo čokoladice u kojima su bile magične pečurke, a nikada nije znala da li je drogiran ili ne, s obzirom na to da je potpuno normalno funkcionisao na drogama.

"Jednog dana je uzeo veliku količinu i samo je ležao na podu. Mislila sam da ću moći da mu pomognem, a on je rekao da želi da prestane da koristi drogu. Deni je takođe uzimao mnogo lekova, a ja sam odlučila da mi je dosta toga", rekla je ona. Njihov brak je krenuo nizbrdo nakon što je prestao da igra za Bat, a ona je primetila poruke koje je slao drugim ženama. Pre toga je bila zabrinuta zbog bliskosti sa ženama na jednom događaju, nakon čega mu je proverila i telefon.

"Bila sam šokirana, to mi je slomilo srce. Poruke nisu bile seksi, ali je drugim ženama govorio da su lepe, govorio im je o povezanosti koju oseća sa njima. To nije nešto što želite da čitate", rekla je Rouz. Tada se par posvađao, a Deni je izleteo iz kuće. O razvodu je obavestio svoje pratioce na Instagramu.

"Viktorija i ja smo seli ovog vikenda i dogovorili se da se rastanemo posle četiri godine braka. Iako smo se divno proveli zajedno, shvatili smo da je svako krenuo svojim putem i iako je ovo tužna vest, ovo je takođe novo poglavlje za oboje u potrazi za srećom. Želim Viktoriji i njenoj deci samo najbolje.

Ubrzo se iselio iz njihove zajedničke kuće i nije prošlo mnogo vremena pre nego što je pronašao novu devojku, Analin Mekord, piše Jutarnji list.

Ovo nije prvi put da je partnerka Siprijanija otrkila da se dopisuje sa drugim ženama. Naime, top model Keli Bruk je pre 11 godina ostavila Siprijanija pošto je otkrila da joj je bio neveran. Prema pisanju štampe Siprijani je imao seks sa najmanje sedam žena tokom sedmomesečne romanse.

keli-bruk-instagram.jpg
Instagram 
Deni Siprijani i Keli Brukfoto: Instagram

Bruk je u Denijevom telefonu našla poruke upućene drugim devojkama i rešila odmah da prekine vezu koja je izuzetno bila zanimljiva medijima u Engleskoj.

(Kurir.rs/M.F.)

Bonus video:

Kurir televizija BIVŠI JE VARAO SA STARLETOM! Nakon što je prošla kroz PAKAO, pevačica izgleda bolje nego ikad PRIZNALA KO JOJ SE SVIĐA