Supermodel Hajdi Klum (51) ne prestaje da šokira izdanjima u kojima jasno daje do znanja da je baš briga što će ko da kaže. Nakon što je prilikom nedavnog gostovanja u emisiji samoinicijativno skinula košulju i nastavila da vodi intervju u brushalteru, Hajdi je sada osvanula u letnjem, opuštenom izdanju.

foto: DSDLV / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U društvu supruga Toma Kaulica na francuskom ostrvcetu Sveti Bartolomej, odlučila je da maksimalno iskoristi čari ostrvo, a u potpunom uživanju put je preprečio i neudobni gornji deo bikinija, pa je oslobodila grudi kako bi i one uhvatile malo boje.

foto: DSDLV / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Golupčići su, čak i nakon pet godina braka, i dalje zaljubljeni kao i prvog dana, a šta su tačno radili ispod površine mora, obgrljeni jedan oko drugog, nije poznato. Ipak, nisu ni bili sami kao što su to mislili.

foto: DSDLV / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Da pazi na svoj izgled, trening i ishranu nikada nije krila, a jednom prilikom je trener nemačke manekenke otkrio tajne njenog zanosnog izgleda i vitke figure.

Tom prilikom je ispričao kako Hajdi uz proteinsku dijetu svaki dan vežba po 90 minuta, i to na način da kombinuje kardio treninge s treninzima snage koji dovode do brzog gubitka viška kilograma, istakao je za časopis Fitness!

Inače, Hajdi i Tom su nedavno proslavili godišnjicu braka sklopljenog na tajnoj ceremoniji u Kaliforniji 2019. godine, a godišnjicu svoje velike ljubavi proveli su na plaži, gde je ona pozirala u toplesu, a grudi je sakrila iza Tomovog tela.

"Boljeg nisam mogla da nađem. Volim te, Tom", napisala je.

S bivšim mužem, pevačem Silom, od koga se razvela 2014. godine, Hajdi ima decu Leni, Henrija, Džoana i Loua.

(Kurir.rs/ Net.hr/ L. S.)

Bonus video:

Kurir televizija SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!