Pevačica Selin Dion kritikovala je Donalda Trampa, jer je njenu numeru iz filma "Titanik" koristio za svoje predizborne svrhe.

selin-dion-profimedia0892795334.jpg
Gvg / imago sportfotodienst / Profimedia 
pevačica je besnafoto: Gvg / imago sportfotodienst / Profimedia

Tramp je ismevan na društvenim mrežama nakon što je pesma iz 1997. godine „Mi Heart Vill Go On“ korišćena na njegovom predizbornom skupu u američkoj državi Montana, a na velikome kranu pušten je video na kome Selin peva.

Da li sledi tužba?

Kako su objasnili njeni menadžeri i izdavačka kuća Soni mjuzik entertejnment Kanada, Tramp je neovlašćeno koristio ovu numeru.

- Ova upotreba ni na koji način nije dozvoljena, a Selin Dion ne podržava ovu ili bilo kakvu sličnu upotrebu. I zaista, TA pesma? - dodaje se.

E sada, ostaje pitanje da li će Selin tužiti Trampa. Ali jedno je sigurno, da su njene reči svakako zatresle tlo pod nogama Donalnda Trampa.

Korisnici pomenute mreže nisu ostlai imuni, te su brzo počeli da zbijaju šale na njegov račun praveći brodove koji tone. Izgledalo je kao da je Tramp na putu ka reizbornoj pobedi pre nego što je Bajden ispao iz trke 21. jula, ali Kamala Haris je napravila velike korake i sada je u prednosti.

profimedia0893016546.jpg
Poitout Florian/ABACA / Abaca Press / Profimedia 
U Parizu je opklili fanovifoto: Poitout Florian/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Podsećamo, Selin je nastupila na otavaranju olimpijskih igara u Parizu, gde je pevala prvi put nakon što je otvoreno govorila o teškoj bolesti sa kojom je suočena.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

kurir televizija KURIR NA OLIMPIJADI: Očekuje se nastup Selin Dion! Nagađa se da će pevati samo jednu pesmu i to za OVU VRTOGLAVU CIFRU!