Ispred Starog dvora u Beogradu, večeras u 20 časova dočekani su srpski osvajači olimpijskih medalja.

Sa balkona Starog dvora sugrađane su pozdravili osvajači medalja, zlatni vaterpolisti i strelci Zorana Arunović i Damir Mikec, osvajačica srebrne medalje u tekvondou Aleksandra Perišić, bronzani košarkaši predvođeni Nikolom Jokićem i Bogdanom Bogdanovićem, a kruna je i dolazak Novaka Đokovića, koji je prekinuo odmor da bi došao na kultni balkon.

img20240812wa0404.jpg
Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić

Nakon završenog dočeka, reporteri Kurira fotografisali su lepšu polovinu Novaka Đokovića, njegovu suprugu Jelenukoja, kao i uvek, nije propustila priliku da pruži podršku svom suprugu.

img20240812wa0403.jpg
Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić

Malo je reći da je svojim izgledom zasenila sve prisutne. Pojavila se u beloj top haljini sa širokim obodom sa kojim je ukombinovala bež sandale i torbicu. Oko vrata je imala tanku ogrlicu sa biserom na sredini uz koju je ukombinovala iste minđuše i belu narukvicu oko ruke.

img20240812wa0402.jpg
Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić

Nakon dočeka srpski osvajači medalja proslavu će nastaviti u prestoničkom restoranu na Novom Beogradu, a očekuje se da će naše najbolje sportiste uvesaljavati naši najpoznatiji pevači, među kojima će biti i Tanja Savić.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir NOLE ZAPLESAO SA MAJKOM DIJANOM: Đoković napravio ŠOU na žurci! (KURIR TELEVIZIJA)