Kontraverzna Bjanka ponovo u akciji! Slavni par obasuo je mreže novim šok fotografijama, ovoga puta sa jednog ludog provoda na kojem je Kanje imao ulogu di džeja, a Bjankinu još uvek pokušavamo da odgonetnemo.

Naime, paparaci su uhvatili slavni par na privatnoj žurci ovog vikenda na kojoj je, kao što smo već pomenuli, Kanje puštao muziku dok se Bjanka, polugola kao i uvek, bacakala oko njega pokušavajući da pokaže koliko joj se dopadaju note njenog izabranika.

profimedia0898034228.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
Kanje pušta muziku u klubu, a Bjanka se uvijafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dok je na sebi imala najkraću moguću haljinicu, bez donjeg veša, Bjanka je jednog momenta u trenutku žara podigla nogu oko struka svog supruga i svim prisutnim pokazala svoje atribute.

profimedia0898034224.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
Podigla nogu, stisla ga, pa se uvija do besvestifoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dok je sevalo na sve strane šokirani gosti u neverici su zureli u kontraverzni par, pogotovo u Bjanku i njeno obnaženo telo.

Kanje se, kao i uvek, sve vreme samo smeškao pokazujući svoje čelične zube, ne mareći ni malo na činjenicu da se njegova draga nikada u javnosti ne smeje, dok mu ponizno ispunjava sve želje.

profimedia0898016187.jpg
Peruwilliams / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
Bjanka izvodi prljavi plesfoto: Peruwilliams / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo da nakon svakog njihovog novog skandala mnogi komentarišu ponašanje para kao i Bjankino oskudno ponašanje, a Kanje je čak jednom prilikom naglasio da će on, uprkos kritikama, uvek uraditi ono što ga čini srećnim.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija POZNATA GLUMICA NAMESTILA KOLEGINICI, STAVILA TUĐ NOVČANIK U NJENU TORBU! Skandal pred predstavu: Ovo su uradili kada su saznali!