Slavni holivudski glumac, Mel Gibson (68) već poduže vremena krije se od očiju javnosti. I dok se nedavno govorkalo po medijima o njegovom zdravstvenom stanju, "Hrabro srce" uhvaćen je na večeri sa svojom porodicom u jednom ekskluzivnom restoranu u Malibuu.

Dok je lagano hodao u popularnim crnim kroksicama, širokoj beloj lanenoj košulji i šarenom šortsu, sve oči su bile uprte u njega iako sada izgleda tako da biste ga jedva prepoznali na ulici.

profimedia0897931403.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kao što se može videti i po fotografijama, nekadašnji holivudski šmeker je pustio stomačić i znatno je osedeo od njegovih popularnih dana.

profimedia0897931424.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, Mel i njegova partnerka Rozalindsu u emotivnoj vezi već tri godine i imaju sina Larsa, koji se rodio u januaru prošle godine. Pored toga, glumac ima i sedmoro dece sa svojom prvom ženom Robin Mur, ćerku Hanu, i šestoro sinova Edvarda, Kristijana, Vilijama, Luisa, Mila i Tomasa. On je takođe otac osmogodišnje ćerke Luce, koju je dobio iz veze sa ruskom pijanistkinjom Oksanom Grigorijevom.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

kurir televizija BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!