Nakon što su koncerti Tejlor Svift u Beču otkazani zbog pretnje terorističkim napadom, a razočarani fanovi napravili pravu histeriju i masovno se okupili u gradu pevajući pesme svoje ljubimice, i Evangelistička crkva u Beču odlučila je da pruži podršku obožavaocima slavne pevačice.

U crkvi su puštali Tejlorine pesme i tako privukli stotine fanova pevačice koji su se zatekli u Beču zbog otkazanog koncerta.

Naime, događaj je organizovala jedna vernica koja je na društvenim mrežama objavila poziv Tejlorinim obožavaocima da dođu u crkvu i pevaju zajedno. Na ulazu u crkvu postavljena je tabla sa Tejlorinim fotografijama i natpisom koji je pozivao obožavatelje da "pevaju iz sveg srca". Tako su želeli da pošalju poruku otpora mržnji i teroru i da naglase da "zajednica može prevazići sve izazove".

Snimci ovog događaja preplavili su društvene mreže, a fanovi popularne pevačice su naglasili koliko su zahvalni na ovoj prilici. "Ovo je bilo nevervatno iskustvo, pevati uz Tejlor usred crkve", pisali su. Ispred oltara su ostavljali narukvice koje su izrađivali za koncerte koji se na kraju nisu održali.

(Kurir.rs/Index.hr/M.F.)

Bonus video:

Reuters RADIKALNI ISLAMISTI I OPASNI TERORISTI: Šta je ISIS-K, grupa koja je preuzela odgovornost za napad u Moskvi?