STAVILA KUĆU NA DOBOŠ: Starleta bankrotirala pa prodaje sve što ima, ZADNJE PARE DALA PLASTIČARU za operacije, juri je i policija
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

bakrotirala

STAVILA KUĆU NA DOBOŠ: Starleta bankrotirala pa prodaje sve što ima, ZADNJE PARE DALA PLASTIČARU za operacije, juri je i policija

Pop kultura -

Britanska starleta Kejti Prajs oglasila je kuću na prodaju za milion i po funti, a agent za nekretnine istakao je da su dobili pun iznos kao ponudu.

Kako navodi The Sun, agencija isitče da su otvoreni za nove ponude, te da će rado prihvatiti i veći iznos.

Kejti Prajs
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Agencija je takođe upozorila da je imovina uništena jer su kamioni nelegalno odlagali otpad na imanje.

- Uprkos svim problemima sa kućom, tražena cena je jeftina. Kejti neće profitirati jer će sav prihod ići na otplatu hipoteke koju je podigla - rekao je izvor agenciji.

U brošuri za vilu navodi se da se potencijalni kupci čuvaju da ne padnu u Kejtin prazan bazen i da bi imovina mogla biti zagađena otpadom.

Samo pazite da ne upadnete u bazen
Samo pazite da ne upadnete u bazenfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tvrde da se kuća posle renoviranja može pretvoriti u "pravi porodični dom". Kako se navodi u oglasu, kuća ima, između ostalog, sedam spavaćih soba i četiri kupatila. Prajs se uselila u luksuznu vilu pre 10 godina.

Baknrot

Kejti Prajs bankrotirala je pre nekoliko meseci zbog neplaćenog poreza od 761.994,05 funti. Zbog neplaćene hipoteke i poreza pokrenut je sudski postupak protiv nje.

Zadnje pare dala plastičaru u Turskoj
Zadnje pare dala plastičaru u Turskojfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

A budući da se nije pojavila, sudija je raspisao nalog za privođenje. Starleta je privedena pre par dana na aerodromu, nakon povratka iz Turske, gde se podvrgla novim plastičnim operacijama.

Nakon saslušanja starleta je puštena na slobodu.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track