Glumica Blejk Lajvli jedna je od omiljenih zvezdi Holivuda, a krase je spontanost i prirodnost. Njeg brak sa kolegom Rajanom prema mnogima je ljubavna priča kojoj teže. Međutim, da lie je Blejk zaista prirodna kao što se misli?

Za ovu glumicu bi retko ko mogao da kaže da je radila neke od estetskih intervencija na licu i telu. Kod nje sve deluje prirodno i savršeno. Međutim, baš što savršenstvo navelo je jednog veoma popularnog plastičnog hirurga da detaljnije prouči lice ove holivudske zvezde.

1407785-profimedia0363255623-edit.jpg
Profimedia 
Da li he glumica zaista nepromenjiva?foto: Profimedia

Plastični hirurg dr Džoni Beteridžt je prokomentarisao fotografije Blejk Lajvli od pre nekoliko godina i ove nove. Kako kaže, ona se u nekoliko poslednjih godina promenila, te je otkrio šta smatra da je glumica sve radila na svom licu.

profimedia0835938789.jpg
NORTH WOODS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
Šta je sve na sebi promenila Blejk Lajvlifoto: North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prema njegovim rečima, Blejk je radila blefaroplastiku (operaciju gornjih kapaka), rinoplastiku (sužavanje nosne pregrade i oblikovanje vrha nosa), suptilan filer u gornjoj usni, fasete (nove zube) i "gummy smile" (botoks ubrizgan u desni, za korekciju osmeha).

Pored čak nekoliko korekcija koje je ovaj stručnjak naveo, njeni fanovi je nisu nimalo osudili. Kako tvrde u komentarima, ok je neke stvari korigovati ali biti umeren i održati prirodnost što je više moguće.

Blejk je otvoreno priznala i operaciju nosa koja je njen izgled u potpunosti promenila na bolje i dala vetar u leđa njenoj karijeri

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

Kurir televizija ŠTA JE ČUVENI "SRPSKI INAT" KOJI JE PROSLAVIO NAŠ NAROD? Ana Privrat otkriva kakve emocije budi u nama nepravda i izazovi