Jelena i Novak Đoković venčali su se 2014. godine na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Tada je bila u blagoslovenom stanju čekajući rođenje prvog deteta, sina Stefana.

Ovo venčanje bilo je pod budnim okom domaćih i svetskih medija. Svi su pisali o ovom svenčanom činu. Vip zvanice činili su najugledniji sportisti, ljudi iz sveta muzike i biznisa. Mere obezbeđenja su bile takve da niko nije uspeo da usnimi detalje venčanja, a fotografije su poznati supružnici posle prodali i novac donirali u humanitarne svrhe.

Venčanje Jelene i Novaka Đokovića

Međutim, jedan detalj je ipak isplivao u javnost. Reč je o prelepoj venčanici Jelene Đoković. O ovoj svečanoj haljini pisao je magazin Vog. Jelena je odabrala korset haljinu sa golim ramenima, ukrašenu ručnim radom. A kako je naveo prestižan modni magazin, Sara Barton je prišila na Jeleninu haljinu crveni končić, koji je mladu štitio od uroka. Kreirala ju je poznata britanska dizajnerka Sara Barton koja je bila zadužena i za venčanicu Kejt Midlton.

Jelena je imala poseban detalj na venčanicifoto: Profimedia

"Bila sam veoma srećna. Možda je bilo teško kontrolisati emocije i zbog toga što sam bila u drugom stanju. Blagoslovena sam što imam Novaka u svom životu. Ne bih mogla da zamislim boljeg partnera", govorila je Jelena svojevremeno o svom venčanju.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

Kurir televizija ŠTA JE ČUVENI "SRPSKI INAT" KOJI JE PROSLAVIO NAŠ NAROD? Ana Privrat otkriva kakve emocije budi u nama nepravda i izazovi