Bivša hrvatska manekenka Anita Dujić Broadfoot na društvenim mrežama neretko deli pojedine detalje iz privatnog života, a ovog puta progovorila je o problemu s kojim se bore mnoge žene.

Naime, Anita je pokazala lice bez trunke šminke pa svojim obožavateljima pokazala kako izgledaju posledice hiperpigmentacije.

"Snimam se bez ikakvog filtera, make up-a, nemam apsolutno ništa na licu osim kreme koju sam stavila jutros kad sam se probudila. Za sve vas koji mi pišete za hiperpigmentaciji, jesam li je se rešila i kako sam je se uspešno rešila - nisam. Ovo je stanje moje kože tokom leta. Ona posvetli tokom zime", rekla je pa dodala:

anta-dujic11.jpg
Anita_dujić/Instagram 
Anita pokazala kako joj izgleda lice tokom letafoto: Anita_dujić/Instagram

'Svake zime koristim retinol, pilinge, serume, svašta nešto, ali ona je i dalje tu. Je li do hormona ili čega ne znam više, ali šta je tu je. Nakon druge trudnoće se baš jako jako raširila i pogoršala i šta je tu je, ja sam se već nekako naučila živeti s tim. Na kraju dana ima daleko gorih stvari od toga, nije to nešto toliko strašno osim što estetski nije baš super, ali dobro što je tu je. Ima jaku puno žena s tim problema. Samo opušteno, šta je tu je.'

Dodala je i kako kao dete nije koristila SPF na plaži, ali da ne odustaje od proizvoda koje koristi.

(Kurir/Story.hr/M.J)

Bonus video:

Kurir televizija ŠTA JE ČUVENI "SRPSKI INAT" KOJI JE PROSLAVIO NAŠ NAROD? Ana Privrat otkriva kakve emocije budi u nama nepravda i izazovi