Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović je miljenik žena, a u njegovom životu posebno mesto zauzima sestra Bojana.

img20240810wa0199.jpg
Dado đilas 
Posebno mesto u njegoovm životu zauzima sestrafoto: Dado Đilas

O njegovim sportskim dostignućima ispisane su stranice, a neretko je u fokusu i Bogdanov privatni život. Povezivan je sa brojnim damama, uključujući teniserku Olgu Danilović i glumicu Jovanu Stojiljković, a na svakom slavlju se pojavljuje sam.

whatsapp-image-20240728-at-4.28.39-pm-1.jpg
Dado đilas 
Bogdanović je miljenik ženafoto: Dado Đilas

Ono što Bogdan neretko ističe je da mu je porodica na prvom mestu i da mu je najveća podrška. Bojana Bogdanović, Bogdanova sestra, igra ključnu ulogu u njegovom životu.

Zbog njega je ostavila sve

Kada je Bogdan spakovao kofere i uputio se preko okeana, da bi nastavio ošarkašku karijeru, Bojana je ostavila sve, pauzirala svoj život i krenula sa njim.

bojana-bogdanovic-foto-instagram.jpg
Printscreen/Instagram/BogdanBogdanović 
Samo njoj bi poverio svoj novčanikfoto: Printscreen/Instagram/BogdanBogdanović

Danas je angažovana u vođenju njegovog kampa i fondacije, pružajući podršku mladim talentima koji sanjaju da budu kao Bogdan. Zbog toga i ne čudi izjava koju je nedavno dao u javnosti.

Na pitanje kome bi poverio svoje finansije i novčanik Bogdan je kao iz topa rekao:

- Bojana Bogdanović.

O svojoj sestri uvek govori sa mnogo ljubavi, a smatra je najiskrenijim prijateljem.

img20240810wa0013.jpg
Dado đilas 
Porodica mu je najveća podrškafoto: Dado Đilas

- Uvek smo bili zajedno, još od detinjstva. Imam u njoj neviđenog prijatelja. Žrtvovala je godinu dana svog života, posvetila se meni, pomogla mi oko organizacije života.

Sa druge strane Bojana je svog brata opisala kao večitog dečaka.

- Bodgan je i dalje detinjast. To mi se baš dopada kod njega.On je kao neki Petar Pan i uživa u tome – rekla je jednom prilikom u emisiji „Oko” Bojana Bogdanović i priznala da nije propustila nijednu utakmicu slavnog brata.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

Instagram/milicatodorovicofficial Bogdan Bogdanović u transu uz Milicu Todorović