Raskol između bivšeg holivudskog para, Breda Pita i Anđeline Džoli, ne jenjava mesecima, a posle ovog Bredovog poteza Anđelina će sigurno izgubiti i to malo živaca što joj je ostalo.

Naime, kako je objavljeno na Instagram stranici GQ magazina, Bred Pit i njegov kolega, prijatelj Džordž Kluni pozirali su u vodi nadomak vinarije u Francuskoj, oko koje se spore i gde su Bred i Anđelina se jedno drugom pre 10 godina zakleli na večnu ljubav.

Na fotografiji, obojica holivudskih zavodnika nose ista bela odela i košulje sa kojima su ukombinovali sunčane naočare u boji konjaka.

Podsetimo, vrednost vinarije procenjuje se na 160 miliona dolara a dogovor, koji su sklopili dok su još bili u braku, da nijedno bez dozvole drugog ne može da proda svoj deo, nije ispoštovan od strane lepe glumice.

Malo je reći da je Bred bio van sebe kada je saznao da je Anđelina prodala svoju polovinu, pa je u dokumentima dostavljenim sudu u Los Anđelesu naveo da je on odgovoran za profit koji dobijaju od vinarije, koja spada u najcenjenije proizvođače roze vina na svetu.

andjelina-dzoli-2.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Ako je verovati Bredovim advokatima, Džolijeva je svoj deo prodala u tajnosti, odmah nakon spora oko dece, 2021. godine.

"Kao što će se dokazati na sudu, Anđelinine radnje bile su nezakonite i ozbiljno su oštetile Pita i sve to jer želi da se obogati na brzinu," piše u dokumenima.

Naime, ona je svoj deo prodala ruskom oligarhu Juriju Šefleru.

Bivši glumački par u braku je bio 5 godina, od 2014. do 2019. godine, a njihova veza počela je još davne 2005. godine. Zajedno imaju šestoro dece.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!