DVA DANA PRED 66. ROĐENDAN UHVAĆENA S 38 GODINA MLAĐIM: Pop ikona i fudbaler zajedno u Italiji, opustili se, a kamere sve uhvatile
Madona uskoro proslavlja 66. rođendan, Foto: Pablo PORCIUNCULA / AFP / Profimedia

golupčići

DVA DANA PRED 66. ROĐENDAN UHVAĆENA S 38 GODINA MLAĐIM: Pop ikona i fudbaler zajedno u Italiji, opustili se, a kamere sve uhvatile

Pop kultura -

Pop ikona Madona, svega dva dana pred svoj 66. rođendan, uhvaćena je od strane paparaca kako uživa sa svojim 38 godina mlađim dečkom,Akemom Morisom.

Naime, legenda pop muzike i njena mlađa polovina trenutno su u Italiji na letovanju a, kako pišu strani mediji, borave u Portofinu u vili "Dolce and Gabbana", koja je pojam glamura i često posećena od strane slavnih ličnosti.

Madona
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zajedno sa svojom decom i mladim partnerom, Madona je doputovala u čamcu, a paparaci nisu časili časa da je uhvate u intimnim momentima sa privlačnim fudbalerom sa Jamajke.

Iako njihova veza još uvek nije zvanična, paparaci ih redovno hvataju zajedno, još od 2022. godine.

Madona
foto: printscreen/Instagram/Madonna

Da su njih dvoje već neko vreme par, može se naslutiti i po nedavnoj objavi slavne pevačice, kada je na svom Instagram profilu obelodanila svoju fotografiju, na kojoj je komplet gola, a na kojoj se fudbaler smeška iza njenih leđa.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track