Glumac Viktor Savić ponešen sportskom eufrijom koja prethodnih dana vlada u Srbiji obratio se našim košarkašima, a posebno Nikoli Jokiću.

Savić je podelio snimak sasatvljem od niza kadrova naših košarkaša prethodnih 2 nedelje, gde je poseban akcenat bio na Nikolu Jokića.

foto07-news1-nemanja-nikolic.jpg
Nemanja Nikolić 
Viktor Savić u sportskoj manijifoto: Nemanja Nikolić

Uz himnu Srbije "Bože pravde" u izvođenju Danice Crnogorčević glumac se moćnim rečima obratio sportistima i zapalio mreže.

- Koliko je važno da Jokić igra za reprezentaciju! Zbog sebe! Dobro, malo i zbog nas. Nikada ga srećnijeg nismo videli. Nikada nas srećnijim nije učinio. I on i svi drugari i svi ostali reprezentativci koji su branili naše boje i grb.

Sreća jeste u sabranju. Sreća jeste sretanje sa braćom i sestrama. Hvala im na tome! Pucamo od ljubavi. Samo Sloga Srbina Spašava! Slava Bogu za sve! - napisao je Viktor na svom Instagram profilu.

img20240812wa0405.jpg
Nemanja Nikolić 
Spektakulran doček sportistafoto: Nemanja Nikolić

Viktor Savić se u pomenutoj objavi obratio i ostalim sportistima koji su predstavljali našu zemlju na Olimpijskim igrama u Parizu.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

Kurir televizija VIKTOR SAVIĆ ZAMOLIO DRAGANU MIRKOVIĆ DA SE SLIKA S NIJM, A ONDA JOJ POSTAVIO OVO PITANJE! Tebi sam prva javila šta spremam