Već se duže vreme šuška o razvodu Dženifer Lopez i Bena Afleka, a nakon što se on iselio iz njihovog zajedničkog doma, činilo se da je njihovoj ljubavi zaista došao kraj. Par je i leto proveo odvojeno. Dok je Lopez uživala u Evropi, Ben je radio. Međutim, izgleda da između njih još uvek nije gotovo.

Par se ovih dana ponovno sastao nakon dužeg vremena. Pevačica je viđena kako ulazi u njegovu iznajmljenu kuću u Brentvudu u Los Anđelesu, a tamo je provela pet sati. Kasnije je Lopez sa Benovim sinom Samjuelom otišla u kupovinu, a oboje su izgledali vrlo raspoloženo.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovo nije jedini razlog zbog čega brojni misle da se par ipak ne razvodi, barem za sada. Ben i Dženifer su u maju zajedno prisustvovali maturi glumčeve ćerke Vajolet, iako su se u to vreme odvojili. Potom su zajedno otišli na proslavu mature u kući Dženifer Garner, Aflekove bivše supruge. Potom su zajedno, kako je pisao Daily Mail, napustili zabavu u istom automobilu i stigli do kuće u kojoj je Ben odsedao dok su bili odvojeni. Međutim, čim su stigli Dženifer je ušla u svoj auto i otišla.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nedavno su Dženifer snimili na putu prema Benovoj kancelariji u Los Anđelesu, nakon što se vratila iz Italije, a još je jedan detalj pokrenuo nagađanja da se par ipak neće rastati. Naime, Vajolet je prošle nedelje nosila istu haljinu koju je J. Lo nosila na sastanku sa Benom povodom prošlogodišnjeg Dana zaljubljenih.

O njihovom braku priča se već mesecima, a ni pevačica ni glumac nisu niti potvrdili niti demantovali glasine.

(Kurir.rs/Jutarnji/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija POZNATA GLUMICA NAMESTILA KOLEGINICI, STAVILA TUĐ NOVČANIK U NJENU TORBU! Skandal pred predstavu: Ovo su uradili kada su saznali!