Kultna grupa "Spice Girls" dugo je razgovarala o turneji na kojoj bi se svi članovi benda ponovo okupili, ali izgleda da turneje ipak neće biti. Razlog je odnos Džeri Halivel Horner (Ginger Spice) i Melani Braun (Scari Spice), koji se nedavno pogoršao.

Džeri Halivelfoto: Beta AP

Kako prenosi Dejli mejl, pevačice su se posvađale do te mere da je Džeri potpuno odustala od turneje sa ostatkom benda, koji je čak kontaktirao Viktoriju Bekam, koja im se nije pridružila na poslednjoj turneji, zbog turneje.

„Džeri je imala dovoljno problema posle drame oko odnosa njenog muža sa njegovom pomoćnicom, bilo je to dovoljno teško vreme i jednostavno je izgubila strpljenje sa Melani i njenim sitnim zamerkama i šalama. Otišla je, a bez Džeri ponovno okupljanjese neće dogoditi. U prošlosti je bila pokretačka snaga grupe, ali trenutno ne želi da ima ništa sa Melani, a kamoli da deli binu sa njom“, rekao je izvor.

Melani Braunfoto: Profimedia

Džeri je prošle nedelje proslavila 52. rođendan, a na društvenim mrežama joj je čestitala Melani, koji je odlučila da se našali sa njom. „Srećan 75. rođendan“, napisala je ona uz neugodnu zajedničku fotografiju, a mnogi su spekulisali da je to bila referenca na njene prethodne šale o tome da je Džeri lagala o svojim godinama u prošlosti.

Uvek su imali težak odnos, ali sada je postalo još gore i niko nije uspeo da izgladi stvari između njih“, dodao je izvor.

Džeri i Mel su se poslednji put srele u aprilu, na proslavi 50. rođendana Viktorije Bekam koja je pokušala da ih pomiri, a navodno su se osetile tenzije između njih. Pre svog rođendana, Mel je u intervjuu rekla da je Halivel dugo lagala o svojim godinama. Rekla je da je Džeri na svim njihovim putovanjima držala pasoš uz sebe i da još ne zna koliko zaista ima godina. Ovo je naljutilo Halivel, a Mel je pokušala da se pomiri sa njom tokom Viktorijine rođendanske zabave.

Viktorija Bekamfoto: Profimedia

"Mel je pokušala da izgladi situaciju s Džeri na zabavi, ali nije prošlo kako je planirala. Ona se smejala svemu tome, ali Džeri nije bila zainteresovana za to što ona ima da kaže i otišla je. Kada je došlo vrieme za zajedničku fotografiju, Džeri se udaljila od Mel što je više mogla i bilo je jako neugodno za gledati", istakao je izvor za Daily Mail.

Ranije je Mel tvrdila i da su ona i Džeri nekada "spavale zajedno", u intervjuu za "Piers Morgan‘s Life Stories‘. Postavljeno joj je pitanje: "Došla si ovde da budeš brutalno iskrena - jesi li ili nisi spavala sa Džeri Halivel?" Mel je rekla kako su sve članice benda spavale zajedno, ali ne na način na koji on misli. Pirs ju je nastavljao pitati je li spavala sa Džeri na što je ona na kraju klimnula glavnom i nasmešila se.

Džeri je demantovala njenu izjavu i rekla da Mel to radi kako bi mogla da proda što više svojih memoara.

Spice Girlsfoto: Profimedia

"Ništa se nije dogodilo. Svi znamo da Mel voli naslove. Možda je bilo smešno pre 15 ili 20 godina, ali ovo je bilo previše i nije bilo smešno", rekao je izvor blizak glumicama.

Novu turneju najavila je Mel u emisiji "Loose Vomen", ali nije potvrđena. "Sigurno nešto radimo. Sigurno će mi zameriti jer sam vam rekla, ali jesam. Ove godine nešto radimo. Sad sam u nevolji...", rekla je tada. Ubrzo se saznalo da su devojke iz benda planirale da snime dokumentarni film povodom 30. godišnjice benda, ali se ovi planovi nisu ostvarili. Dokumentarac je trebalo da prikaže intervjue sa pevačicama i njihovim porodicama, na šta Džeri nije pristala.

Melani Braunfoto: profimedia

Kako mnogi spekulišu, Džeri nije htela da bude ispitivana o skandalu u koji je umešan njen suprug Kristijan Horner, šef tima Red Bul Formule 1. Početkom godine isplivale su njegove poruke seksualne prirode sa njegovom asistentkinjom. Poruke su navodno bile neprimerene, zbog čega ga je pomoćnik tužio, ali su sve optužbe odbačene. Na kraju je suspendovana sa posla.

(Kurir.rs/Jutarnji list/M.F.)

Bonus video:

kurir televizija NA OVOJ PLAŽI U CG LETOVALI BEKAM I STALONE, A SADA NEMA TUŠEVA NI TOALETA! Evo kako sada izgleda nekada ELITNO kupalište