Salma Hajek već dugo godina unazad važi za jednu od najlepših žena filmske industrije. Otkad se pojavila, njen zavodljiv pogled, jake crte lica i "egzotičan" izgled zavodili su publiku širom sveta. Ona je jedna od onih žena iz koje zrači jaka i ženstvena energija.

Selma Hajekfoto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Salma je pokazala još jednom kako je kamera obožava, ali i kako ume na specifičan način da se poigra sa svojom fotogeničnom ličnošću. Znamo kako je na filmu, a sada svoj osećaj za dobru fotografiju možemo videti i na njenom "Instagram" profilu. Jeste da se mnogi više usredsređuju na njenu fit figuru, ali i bujno poprsje, no ne treba izostaviti da su slike u celosti kao iz sna.

Naime, na skupocenoj jahti zaplovila je morem, a vidi se da nije želela nikako da propusti pravi trenutak da iste i napravi. U vreme kada se nebo i more prelivaju u predivne nežne nijanse, kada je red da sunce polako zađe, Salma je na ogradi brodića pokazala kako uživa.

Zabacila je glavu i pustila da joj prirodna, razbarušena loknasta kosa zaigra po povetarcu i preko lica.

Ljubičasti kupaći odlično je "upakovao" njene poveće grudi i, ako ubacimo malo realnosti u našu tačku gledišta, Salma nije birala onaj kupaći kostim koji će namerno isticati grudi, već jedan sasvim normalan, vedar i pristojan gornji deo kostima, koji je u pravoj veličini.

Selma Hajekfoto: Profimedia

Ali, upravo je to istaklo nešto drugo - njen tanak struk i ravan stomak. Vidi se da glumica ume da neguje svoje telo i pruža mu najbolje, a da ono to uzvraća linijom koja je za poželeti.

Od struka nadole prekrivena je predivnom, velikom maramom, koja je u nijansama neba, ali i kupaćeg kostima.

(Kurir.rs/Ona/M.F.)

Bonus video:

#instagram/salmahayek SELMA HAJEK GAZI ŠESTU DECENIJU, A IZGLEDA BAR 30 GODINA MLAĐE! Nije nikad radila BOTOKS, a svako jutro pije ovaj MAGIČAN napitak