Milica Polskaja je influenserka, preklom iz Niša, a koja godinama živi pravu bajku kraj svog prebogatog muža koji je obasipa pažnjom. Ona je pre samo nekoliko dana na svet donela njihovo peto dete.

milica-polskaja-foto-instagram-3.jpg
Printscreen/Instagram/mmm_still_limited_edition 
Milica Polskajafoto: Printscreen/Instagram/mmm_still_limited_edition

Ova poznata influenserka rodila je ćerkicu, sve je proteklo u najboljem redu, a sa fanovima na društvenim mrežama podelila je detalje ovog prelepog iskustva. Iako godinama krije lik Kazahstanca za kojeg je udata, ponekad podeli fotografiju sa njim.

Tako je bilo i sada kada je napuštala porodilište. Naime, njen suprug je došao po nju i bebicu, a ona se topila od ljubavi gledajući svog voljenog kako nosi njihovu ćerkicu.

Zašto Milica krije lik milionera sa kojim ima petoro dece

Sve interesuje kako izgleda bogati Kazahstanac koji je osvojio njeno srce u Dubajiu, a iako mnogi smatraju da se udala za dosta starijeg čoveka Milica je opovrgla te tvrdnje.

- Doći će i taj dan kada ću pokazati svog supruga, ali za sada ne razmišljam o tome. Svi već znaju kako on izgleda, ali ja ne želim da otkrivam njegov identitet, jer se bavi ozbiljnim poslom. Moj blogerski život je pomalo neozbiljan i samim tim je najbolje za oboje ovako - objasnila je ranije Milica.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

kurir televizija ANA KOKIĆ SAMA SEBE OPOMINJE U OGLEDALU?! Pevačica opisala detalje iz privatnog života i otkrila svoju NAJVEĆU LJUBAV!