Šef Amazona, Džef Bezos i njegova verenica Loren Sančez uživaju u romantičnim trenucima, a ima li boljeg mesta za to od Rima?

Nakon što su se nedavno družili sa svojim bogatim i slavnim prijateljima na njihovoj luksuznoj jahti u Koru u Francuskoj, par je sada otišao do legendarne Fontane di Trevi i uživao u romantičnoj šetnji Rimom.

Bivša voditeljka vesti i milioner nisu odoleli a da ne razmene i pokoji poljubac kraj fontane, uprkos pogledima okupljenih, a zatim su se, ruku pod ruku, uputili u šetnju italijanskom prestonicom.

profimedia0898679067.jpg
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ubrzo su i ogladneli pa su se uputili na romantičnu večeru, a Bezos pritom nije skidao pogled sa svoje atraktivne partnerke koja je privlačila poglede u izazovnoj crvenoj haljini.

Bezos, čije se bogatstvo procenjuje na 200 milijardi dolara, potrudio se da se sredi za večeru - ovog puta nije viđen u svojoj klasičnoj crnoj majici kratkih rukava već je odabrao belu polo majicu i farmerke.

profimedia0898679797.jpg
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Podsetimo, par već neko vreme uživa u svom evropskom letovanju, pa su tako u junu viđeni u Grčkoj. Ranije ove nedelje uživali su na Sardiniji s prijateljima, glumcem Leonardom DiKaprijem, njegovom devojkom Viktorijom Cereti, kao i pevačicom Kejti Peri i glumcem Orlandom Blumom.

Veselo društvo plovilo je Mediteranom na Bezosovoj superjahti za koju je svojvremeno iskeširao 485 miliona dolara, a čija je izrada trajala punih pet godina.

(Kurir.rs/Jutarnji/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!