Košarkaši Kevin Durant i Devin Buker, trenutno su na luksuznom krstarenju Mediteranom, gde uživaju u društvu zgodnih devojaka. Reprezentativci Amerike rešili su da se opuste za sve pare, a pravi raj za oči su devojke koje im prave društvo.

profimedia0898434653.jpg
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
Durant i Buker na odmorufoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iako su se trudili da uživaju u potpunoj privatnosti, te da plove luksuznom jahtom, papraci su ih uhvatili u blizini francuskog mondenskog letovališta Sen Trope.

Identitet lepotica koje su se sunčale na jahti nije trenutno poznat javnosti, a ono što je definitvno zaintirgiralo sve je njihovo golo izdanje.

profimedia0898434732.jpg
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
Tanga kupaći u prvom planufoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Jedna je uskočila u minijaturni plavi bikini sa tanga gaćicama, koji je otkrio veći deo njene zadnjice. Međutim, druga devojka je odnela pobedu u "najbezobraznijem bikiniju ikada".

profimedia0898434889.jpg
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
Grudi je prekrila tračicomfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Crni kupaći kostim, sa tanga gaćama, ali onim najminijaturnijim mogućim, bio je pravi raj za oči i svaki put kad bi se okrenula imalo bi šta da se vidi. Međutim, kada je devojka pokazala čime raspolaže još svi su zanemeli.

profimedia0898434851.jpg
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
Bezobrazno izdanjefoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vreli crni kupaći otkrio je i više nego što je potrebno. Prorez na sredini grudi nije išao na ruku devojci, te je njeno bujno poprsje "kipelo" na sve strane.

I dalje nije poznat identitet devojaka.

(Kurir.rs/I.M.)