Dženifer Aniston i Bred Pit bili su jedan od omiljenih holivudskih parova, stoga je njihov razvod u januaru 2005. godine, nakon samo pet godina braka, šokirao javnost. Zvaničan razvod je pokrenut u martu iste godine, a Pit se već u julu pojavljivao u javnosti s novom izabranicom - Anđelinom Džoli.

Obožavatelji su za krah ljubavi krivili upravo Džoli, u koju se glumac zaljubio tokom snimanja filma "Gospodin i gospođa Smit". Mnoge je skrhalo i to što je Dženifer planirala porodicu s Bredom, dok su on i Anđelina objavili da čekaju dete u januaru 2006, samo tri meseca nakon što je njegov brak sa zvezdom "Prijatelja" finalizovan.

bred-pit-andjelina-dzoli-profimedia0094213277.jpg
New Regency Pictures / Entertainment Pictures / Profimedia 
foto: New Regency Pictures / Entertainment Pictures / Profimedia

Ipak, umesto mržnje, Dženifer je u javnosti neretko govorila lepe stvari o bivšem suprugu i njihovom braku.

"Bila bih robot kad bih rekla da ne osećam trenutke ljutnje, povređenosti, neprijatnosti. U ovom trenutku je tako nejasno. Toliko je daleko u mojim mislima da ne mogu ni da se setim tame. Ne žalim ni zbog čega. Bila je to lepa, komplikovana veza", otkrila je u jednom intervjuu 2008.

dzenifer-aniston-bred-pit-profimedia0072866653.jpg
JACQUES MUNCH / AFP / Profimedia 
foto: JACQUES MUNCH / AFP / Profimedia

S druge strane, omiljena glumica jednom prilikom je javno prozvala Anđelinu Džoli zbog onog što je rekla u intervjuu za Vogue. Naime, glumica je priznala da je njena ljubavna priča s Bredom započela na setu filma "Gospodin i gospođa Smit", kada je glumac još uvek bio u braku s Dženifer, piše Hindustan Times.

foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

"Tamo su bile ispisane stvari koje su očito bile iz vremena kad nisam bila potpuno svesna šta se događa. Osećala sam da je neprikladno otkrivati ​​te pojedinosti. Ono što je rekla o tome kako je svaki dan jedva čekala da dođe na posao? To je bilo stvarno neukusno", rekla je tada.

andjelina-dzoli0797472853.jpg
NORTH WOODS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
foto: North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo,Bred i Anđelina rastali su se u septembru 2016. godine, a zajedno imaju troje biološke dece. Sve do danas sporovi između nekad zlatnog holivudskog para, nisu razrešeni. Iako su mnogi bili uvereni kako se radi o savršenom paru koji uživa u porodičnoj idili, stvarnost je bila daleko od istine.

(Kurir.rs/ Story.hr/ L. S.)

Bonus video:

Kurir TV ANĐELINA DŽOLI NIJE SAMO UKLONILA DOJKE ZBOG RIZIKA OD RAKA! Dr Kovčin: Isti gen direktno je povezan s još jednim VAŽNIM ORGANOM