Osnivač Amazona i milijarder Džef Bezos trenutno se nalazi u Italiji, a sa verenicom Loren Sančez posetio jepapu Franju u Vatikanu. Loren je na Instagramu objavila nekoliko fotki i otkrila o čemu su razgovarali.

"Džefu i meni bila je čast da provedemo vreme s Njegovom Svetošću u njegovom domu u Vatikanu. Njegova mudrost, toplina i humor bili su duboko dirljivi. Podsetio nas je da ne shvatamo život preozbiljno, jednostavan, ali snažan podsetnik da zadržimo lakoću u našim srcima", napisala je.

"Takođe smo razgovarali o hitnoj potrebi za klimatskom akcijom, nečemu oko čega je on strastven, kao i svi mi u Bezos Earth Fundu. Njegovo verovanje u pronalaženju lepote i smisla u svemu što radimo duboko je odjeknulo u meni. Volim što podstiče sveštenike da čitaju poeziju i književnost kako bi ostali povezani s ljudskim duhom", dodala je i zahvalila se papi na "neverovatnom blagoslovu i mudrosti koju je podelio" s njima.

foto: CIAOPIX/COBRA TEAM/FREZZALAFATA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Podsetimo, milijarder i njegova verenica snimljeni su kako uživaju na Mediteranu na luksuznoj jahti, a zabavljali su se s glumcem Leonardom Dikaprijem i njegovom devojkom Vitorijom Ćereti i pevačicom Kejti Peri i glumcem Orlandom Blumom.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

Kurir televizija VARTOLOMEJ BI DA BUDE PAPA, POGLAVAR CELOG PRAVOSLAVLJA! Savić oštro o vaseljenskom patrijarhu: Ovo je udar na učenje Isusa Hrista