Dženifer Lopezi Mark Entoni sudbonosno "da" izgovorili su 2004, a četiri godine kasnije dobili su blizance - sina Maksa i ćerku Emu. Tada su se "bacili" u potragu za savršenom dadiljom, a o njihovim bizarnim kriterijumima za dadilju govori se i danas.

Iako su nudili nedeljnu platu u iznosu od 2.350 dolara, nijedna dadilja nije mogla dugo da izdrži na ovoj poziciji. Izvor blizak latino divi tada je za National Enquirer otkrio da bi njene dadilje gotovo padale s nogu od umora i u kratkom roku bi davale otkaz, piše Inquisitr.

mark-entoni-dzenifer-lopez-profimedia0605794590.jpg
SMG / Zuma Press / Profimedia 
foto: SMG / Zuma Press / Profimedia

"Obično ljudi koji zarađuju velike svote novca i imaju puno profesionalnih i društvenih obaveza angažuju dadilju za svako dete, posebno novorođenčad. Ali kao da je Dženifer očekivala da će jedna dadilja ne samo brinuti o oba blizanca, već i raditi 16 sati dnevno, sedam dana u nedelji", rekao je pa otkrio da je prva dadilja dala otkaz nakon samo nedelju dana.

"Zaposlili su drugu dadilju, koja je bila divna s blizancima, ali nije mogla da podnese da radi toliko sati bez pauze. Nakon što je ta dadilja dala otkaz, par je počeo očajnički da traži dadilju broj tri", dodao je.

screenshot-20240310-211345.jpg
Printskrin Instagram 
foto: Printskrin Instagram

Premda nikada nije komentarisala navode o svojim dadiljama, latino diva ne krije da je karijera i te kako uticala na živote njene dece. Jednom prilikom ispričala je kako ju je njen sin Maks, kada je imao devet godina, zamolio da zakažu datum druženja.

dzenifer-lopez-profimedia0878488404.jpg
Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia 
foto: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia

"Sin mi je ove nedelje rekao: ‘Mama, želeo bih da dogovorim... piknik s tobom ove nedelje jer znam da si, znaš, mnogo radila‘. Bio je sa mnom u Njujorku, ali ipak, rekao je: ‘Želeo bih da dogovorim piknik za sledeći petak jer nam treba više kvalitetnog vremena'. A ja sam rekla: ‘U redu, dušo’, rekla je u jednom intervjuu 2017. godine.

Podsetimo, Dženifer i Mark rastali su se 2011. godine, a do danas su ostali u prijateljskim odnosima.

(Kurir.rs/ Inquisitr/ Story.hr/ L. S.)

Bonus video:

Kurir televizija SRBIN KOJI JE ODUŠEVIO DŽENIFER LOPEZ! Pojavio se u njenom spotu, a JEDNA STVAR ŠOKIRALA je sve! (KURIR TELEVIZIJA)