Zvezda serije "Moderna porodica", glumica Sofija Vergara (52) i njen suprug, Džo Manganijelo (47) u julu prošle godine otkrili da se razvodenakon sedam godina braka, a o razlogu njihovog rastanka mnogo se nagađalo po medijima.

Međutim, Džo Manganijelo demantovao je jednu od tih tvrdnji, tačnije onu u kojoj je njegova želja da postane otac bila presudna po njihov brak. Ni prelepa glumica nije ostala dužna za komentar.

"Kada previše sedite sa svojim mislima postajete depresivni i paralizovani. Zato sam uvek sam aktivna", rekla je Vergara za Variety i dodala da, u tim situacijama, ne preostaje ništa drugo nego da se nastavi sa životom.

Sofija je, takođe, pomenula da ne razmišlja „previše“ o svemu što se spekuliše o situaciji između nje i bivšeg joj Manganijela.

"Ne znam ni da li je on to uopšte rekao. Pročitala sam mnogo stvari za koje sam pomislila da li treba da ga zovem," rekla je ona misleći konkretno na Manganijelov intervju za Men’s Journal, u kojem je govorio o razlogu njihovog razvoda.

"U medijima se mnogo govorilo o tome da želim porodicu. To jednostavno nije tačno. Pokušali smo da imamo porodicu prvih godinu i po dana," rekao je Džo, prenosi Daily Mail.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, Sofija Vergara, nakon razvoda od bivšeg supruga, ušla je u ljubavnu vezu sa ortopedskim hirurgom, Džastinom Saliamanom (49).

"Zapravo je super kad ostariš jer onda znaš tačno šta želiš i šta ti treba," rekla je glumica na pitanje o ljubavni nakon razvoda.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!