ZAVIRITE U DOM JELENE GAVRILOVIĆ: Živi u ELITNOM DELU BEOGRADA, u stanu sve puca od LUKSUZA, a pogled je da ti PAMET SZANE (FOTO)
Foto: Kurir televizija

SA STILOM

ZAVIRITE U DOM JELENE GAVRILOVIĆ: Živi u ELITNOM DELU BEOGRADA, u stanu sve puca od LUKSUZA, a pogled je da ti PAMET SZANE (FOTO)

Pop kultura -

Jelena Gavrilović jedna je od naših najuspešnijih glumica, koja je osim talenta za glumu pokazala i muzikalnost, a pre nekoliko godina se sa svojim verenikom preselila u luksuzni stan u Beogradu na vodi.

Glumica neretko objavljuje snimke i fotografije iz svog doma, te njeni pratioci na društvenim mrežama imaju priliku da zavire u njen stan koji je uredila po svojoj i meri svog verenika.

Sudeći po fotografijama sa društvenih mreža, stan je prostran i veoma moderno opremljen.

Kuhinja se nalazi u sklopu trpezarije i dnevne sobe, a tamni elementi privlače pažnju svojom elegancijom.

Jelena Gavrilović
foto: Printscreen Instagram

U dnevnoj sobi dominira velika tirkizna fotelja sa zlatnim detaljima i čini se, ima glavnu ulogu u ovom domu.

Zlatni detalji nalaze se u čitavom stanu - od lustera, preko stočića do zanimljivih figura na zidovima, a tik pored vrata od terase nalazi se velika polica prepuna knjiga i drugih raznih sitnica.

Glumica spavaću sobu nije puno pokazivala, ali po kadrovima se vidi da je u bež i zlatnim tonovima njena oaza mira. Iza velikih prozora sa crnim okvirima nalazi se terasa sa prelepim pogledom.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

00:09

Jelena Gavrilović na Belgrade River Festu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track