JEDNU VILU MU UZELA ŽENA, DRUGU LJUBAVNICA: Zarađuje više od 150 HILJADA EVRA nedeljno, a završio na ulici, spava u zgradi kluba
Foto: LONE WOLF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

ŽENE MU DOŠLE GLAVE

JEDNU VILU MU UZELA ŽENA, DRUGU LJUBAVNICA: Zarađuje više od 150 HILJADA EVRA nedeljno, a završio na ulici, spava u zgradi kluba

Pop kultura -

Zvezda Mančester Sitija, Kajl Voker, morao je da se preseli u stan koji je u vlasništvu prvaka Premier lige nakon što mu supruga Eni Kilner nije dozvolila da se vrati u njihov dom. Kako piše britanski tabloid The Sun, 34-godišnji fudbaler koji nedeljno zarađuje 150 hiljada funti, odlično stoji na zelenom, ali ne i na porodičnom terenu. Na predstojećoj utakmici protiv Čelsija biće kapiten Sitija, ali privatni život engleskog fusdbalera i dalje je haotičan nakon što je razotkriveno da je otac drugog deteta s bivšom ljubavnicom, Lorin Gudman.

Sportista koji se može pohvaliti da zarađuje 27 miliona funti godišnje i poseduje dve vile vredne gotovo četiri miliona funti, trenutno međutim ni u jednoj ne može da boravi, jer njegova ljutita supruga Eni Kilner (31) živi u jednoj, a Lorin u drugoj vili. Kajl se, tvrdi Sun, nadao da će se vratiti Eni i njihovo četvoro dece nakon zajedničkih porodičnih praznika koji su usledili nakon Evropskog prvenstva.

Kajl Voker
foto: Shaun Brooks / Actionplus / Profimedia

Bio je očito toliko uveren da će Eni i ovog puta popustiti da je dopustio da mu istekne šestomesečno najamninsko pravo na luksuzni posed vredan tri miliona funti u koji se uselio kad ga je Eni izbacila nakon Božića. Međutim, sada je smešten u klupskom kompleksu CitySuites.

"Odseo je u apartmanima u vlasništvu kluba jer nema gde da ode. Mislio je da će mu se Eni vratiti nakon zajedničkog porodičnog odmora, ali ona na to nije pristala. Hteo je da vrati neke svoje stvari, ali ona je i to blokirala. Još uvek pokušavaju da reše stvari", kazao je izvor za Sun.

Eni Kilner
Eni Kilnerfoto: EURO 2024 News Pool (ENP) / News Licensing / Profimedia

Vokerova supruga rekla mu je da spakuje svoje torbe nakon što joj je Lorin poslala poruku 27. decembra u kojoj je pisalo: "Hej, ovde Lorin. Samo sam htela kratko da ti kažem da je Kajl otac moje ćerke." Eni, koja je bila u poodmakloj trudnoći s njihovim četvrtim detetom Rezonom, objavila je da se rastaju dve nedelje kasnije.

Lorin Gudman
Lorin Gudmanfoto: Printscreen / Instagram / LAURYGOODMAN91

U ekskluzivnom intervjuu za The Sun ubrzo nakon toga, Kajl se javno izvinio svojoj supruzi. Govorio je o svojoj želji da spasi brak i opisao Eni kao svoju "srodnu dušu". I činilo se da sve ide u smeru pomirenja jer je Eni bodrila Vokera na stadionu Etihad kada je Siti osvojio titulu rekordni četvrti put zaredom, a prisustvovala je i svim utakmicama Engleske na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj osim jedne. Međutim, i Lorin je takođe otputovala na jednu od utakmica s njihovim četvorogodišnjim sinom Kairom, a tu bizarnu situaciju nisu mogli da prećute čak ni ozbiljni sportski komentatori. Ipak, porodica je nakon Evropskog prvenstva otišla na odmor u Tursku, a potom u svoju planinsku kolibu uz more u popularnom Abersohu u Severnom Velsu, gde su proslavili Enin 31. rođendan. Kajl se nadao da će ga primiti nazad, ali osoblje nije dozvolilo vozaču da doveze fudbalerove stvari pred vilu.

Kajl Voker
foto: EPA/PAOLO MAGNI

"Kad su pozvali Eni, ona je samo rekla ‘samo preko mene mrtve‘, tako da je on odseo u CitySuitesu", ispričao je neimenovani izvor. Zgrada od 16 spratova otvorena je 2017, a klub poseduje dva sprata koja redovno koriste igrači i trener Pep Gvardiola. Stanovnici imaju pristup velikom spa centru i 24-časovnoj teretani.

(Kurir.rs/ The Sun/ Jutarnji.hr/ L. S.)

Bonus video:

05:08

MANIPULATOR! PRITISKA MAJKU DA BI SLOMIO SINA Bivša ljubavnica Miroslava Ilića provalila pevačevu taktiku? NEĆE MU UPALITI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track