SILVESTER STALONE OBJAVIO FOTKU IZ CRNE GORE I SVI SU ODUŠEVLJENI: Uživao na Jadranu sa suprugom, a njegove KUPAĆE GAĆE SU HIT
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

USPOMENE

SILVESTER STALONE OBJAVIO FOTKU IZ CRNE GORE I SVI SU ODUŠEVLJENI: Uživao na Jadranu sa suprugom, a njegove KUPAĆE GAĆE SU HIT

Pop kultura -

Slavni holivudski snagator Silvester Stalone (78), raznežio je svoje pratioce novom objavom posvećenoj supruzi Dženifer Flavin. U braku su od 1997, što je prava retkost u Holivudu, iako su i oni prošli kroz brojne uspone i padove.

Uz njihove fotografije iz mladosti čestitao joj je rođendan, a posvetio joj je i dirljive reči. "Srećan rođendan mojoj ženi, Dženifer! Ja i deca mislimo da si apsolutno neverovatna. Volimo te zauvek", napisao je.

Na jednoj od fotografija u nizu koji je podelio, u pozadini se vidi i Sveti Stefan, crnogorsko ostrvce na kom je glumac boravio sa svojom porodicom davne 1990. godine.

Dženifer Flavin i Silvester Stalone u Crnoj Gori
Dženifer Flavin i Silvester Stalone u Crnoj Gorifoto: Printscreen Instagram

Kupaći na Staloneu nije mogao da bude manji dok njegova supruga blista u jednodelnom kostimu koji bi danas bio pun retro modni pogodak.

Zamalo razvod

Godine 2022. godine ovakve romantične izjave poznati par nije imao. Krajem leta, Dženifer je podnela papire za razvod od čuvenog Rokija, nakon 25 godina braka. Ipak, pronašli su zajednički jezik, pa je njima blizak izvor tada otkrio da su se sastali i odlučili da reše probleme.

Silvester Stalone, Dženifer Flavin
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Odlučili su da se sastanu kod kuće gde su razgovarali i rešili međusobne razlike. Oboje su izuzetno srećni", rekao je izvor, prenosi CDM.me. Stalone je nakon svega na društvenim mrežama objavio nekoliko zajedničkih fotografija, a njegovim fanovima laknulo je što će njihovi idoli ipak ostati u braku u kojem su dobili i tri kćerke.

Inače, Stalone je u svom dokumentarcu na Netfliksu govorio o bolnom gubitku sina, Sejdža, koji je preminuo 2012. od predoziranja. Imao je 36 godina, i bio je Staloneovo prvo dete, a pojavio se i u jednom delu nastavaka "Rokija" uz oca, u kom mu je takođe glumio sina.

Tokom devedesetih godina, Sveti Stefan je ugostio brojne slavne ličnosti, kao što su: Sofija Loren, Kirk Daglas, Klaudija Šifer, ali i članovi engleske kraljevske porodice i mnoge druge. Ovo je mesto i kome se Novak Đoković redovno vraća, a tu su on i Jelena izgovorili i sudbonosno "da".

(Kurir.rs/ Mondo/ L. S.)

Bonus video:

03:38

Pogledajte zbog čega je lanac hotela Mona Plaza postao prepoznatljiv brend

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track