KO JE "KRALJICA KETAMINA" UMEŠANA U SMRT METJUA PERIJA: Zaradila je gomilu para, a već je imala slučaj predoziranja
Foto: Paparazzi TV/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

JASVIN SANGVA NA METI POLICIJE

KO JE "KRALJICA KETAMINA" UMEŠANA U SMRT METJUA PERIJA: Zaradila je gomilu para, a već je imala slučaj predoziranja

Pop kultura -

Saga oko smrti glumca Metjua Perija se nastavlja. Naime, pre nekoliko dana pet osoba optuženo je da se dovode u vezu sa smrti glumca.

Uhapšeno je sveukupno pet osoba, koje su optužene u vezi smrti glumca prema optužnici koju je izdalo Ministarstvo pravosuđa. Među njima je spomenuta Jasvin Sanga, za koju se navodi da je poznata kao “Kraljica ketamina”, doktor Mark Čavez, Erik Fleming, doktor Salvador Plasencia i glumčev asistent Kenet.

Velika pomama podigla se oko Jasvin Sange. Ko je zapravo čuvena "kraljica ketamina" koja se dovodi u vezu sa smrti poznatog glumca.

Povodom hapšenja zbog smrti glumca održana je konferencija za medije
Povodom hapšenja zbog smrti glumca održana je konferencija za medijefoto: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

Jasvin godinama distribuira ketamin i opojne droge

Jasvin trenutno se suočava s devet tačaka optužnice povezanih sa smrti glumca, a osim distribucije ketamina optužena je i za održavanje prostora gde se nalazila droga te posedovanje s namerom distribucije metamfetamina, piše Unilad.

Iako se izjasnila da nije kriva, ako je ipak osude po svim tačkama optužnice, preti joj doživotni zatvor. Sudija joj je odbio zahtev za puštanje na slobodu te će u pritvoru ostati do sledećeg zakazanog ročišta 15. oktobra.

Prema tužiocima, Sanga je distribuirala ketamin i ilegalne droge u Holivudu od 2019. godine. Na konferenciji za novinare u četvrtak američki državni advokat Martin Estrada opisao je njen dom kao radnju za prodaju droge. Rekao je da je pretragom njene kuće pronađeno oko 80 bočica ketamina, metamfetamina, kokaina i ksanaksa.

Sanga već dovođena u vezu sa drugim slučajevima predoziranja

Tužioci su nadalje optužili Sangu da je bila svesna opasnosti ketamina, rekavši da je u avgustu 2019. prodala ketamin čoveku po imenu Kodi Meklauri nekoliko sati pre nego što je umro od predoziranja. Kada je Meklaurijev rođak javio Sangi da ga je njen ketamin ubio, ona je navodno pretražila na Guglu: "Može li ketamin biti naveden kao uzrok smrti?"

Jedan od ostalih osumnjičenih optuženih za Perijevu smrt, Erik Fleming, navodno je u optužnici rekao da Sangha "posluje samo s vrhunskim i slavnim osobama".

Prema BBC-ju, dilerka droge je svoj ekstravagantni životni stil pokazivala na društvenim mrežama objavljujući sadržaje sa zabava i svojih luksuznih odmora u Japanu i Meksik.

Novi dokazi u slučaju smrti Metjua Perija
Novi dokazi u slučaju smrti Metjua Perijafoto: Gabriel BOUYS / AFP / Profimedia

Bočicu su naplaćivali čak 2000 dolara

"Kraljica ketamina" je glumcu prodala 50 bočica ketamina za 11 hiljada dolara, a istražitelji su dodali da je jedna serija ketamina koju je prodala bila povezana s Perijevom smrću u oktobru prošle godine. Policija je navela da su osumnjičeni videli priliku za brzu zaradu i naplatili bočicu ketamina, koja inače košta 12 dolara, čak 2000 dolara.

(Kurir./Najzena/M.J)

Bonus video:

01:28

MLADI GLUMAC PROGOVORIO O REAKCIJAMA NA NJEGOVU ULOGU GEJ OSOBE! Đorđe Mišina bio završio u bolnici: Nisam znao šta pričam

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track