SRPSKA GLUMICA IZGLEDA KAO MILION DOLARA: SAMOHRANA majka dvoje dece nakon RAZVODA vratila se iz Hrvatske i živi punim plućima
Foto: Instagram/Ana Franic_

svaka čast!

SRPSKA GLUMICA IZGLEDA KAO MILION DOLARA: SAMOHRANA majka dvoje dece nakon RAZVODA vratila se iz Hrvatske i živi punim plućima

Pop kultura -

Glumicu Anu Franić publika je zavolela kroz seriju "Mješoviti brak". Godinama je živela van Srbije, kada se odselila zbog ljubavi. Međutim, toj idili došao je kraj nakon 7 godina života u Hrvatskoj sa roniocem Markom Ižakovićem.

Za to vreme glumica je karijeru stavila na čekanje i posvetila se porodičnom životu i brinula o svoje dvoje dece. Kada je usledio raskid, Ana se našla pred svršenim činom te spakovala kofere i vratila se u Beograd. Tada je počela život iz početka.

Ana Franić vratila se u Srbiju nakon razvoda
Ana Franić vratila se u Srbiju nakon razvodafoto: Zorana Jevtić

"Samohrana sam majka sa svim što to nosi. S druge strane sam jedinica, znači nemam ni sa kim da podelim neki taj teret, a i ni sa kim da podelim tu brigu koja dolazi sa druge strane, a koja je nekad pomalo opterećujuća. Tako da moj dan i život su vrlo izazovni u svakom smislu. Ja stalno govorim, nije toliko problematično hendlovati, što bi mladi rekli, ovo što su deca i što su roditelji i tako dalje, da nema toliko drugih obaveza koje su svakodnevno prosto na mojim leđima - priznala je glumica u emisiji "Balkanskom ulicom", pa dodala:

"Znači, ja nemam nikoga ni smeće da mi baci, a kamo li bilo šta drugo. Prema tome, sve je to nekako na meni. I da, vrlo je izazovno i vrlo postoje krizni trenuci. Ja sam neko ko ne ume sebe mnogo da poštedi, ko ne stavi sebe na prvom mesto, a govore mi da bi trebalo, jer ako meni nije dobro, onda nije normalno da trčim, da vodim decu na plivanje, po cenu toga da meni nije dobro. Ali ja tako nekako, sve do kraja, pa se trošim i gde treba i gde ne treba - iskrena je bila Franićeva dodavši da se dva puta razvodila.

Na male ekrane i veliko platno vratila se sa dve skroz drugačije uloge u seriji "Močvara" i filmu o Svetozaru Miletiću "Ime naroda".

- U isto vreme sam radila i "Močvaru" i film s Darkom Bajićem. Vraćam se filmu posle 12 godina. Igram Anku, prvi put mamu jednoj odrasloj osobi, koja drži tu kuću i podrška je suprugu i ćerki. Zanimljivo je da vas dva reditelja u isto vreme vide na neki potpuno drugačiji način - kazala je jednom prilikom.

Fitnesom do fizičke i psihičke snage

"Imam mnogo obaveza i shvatila sam da mi trening ne oduzima nego daje energiju. Vrlo retko sam bolesna pošto tolikim vežbanjem pomažem imunitetu jer se on ne gradi suplementima, već fizičkom aktivnošću i pravilnom ishranom. Na kraju, tu je i fizički izgled, koža je zategnuta, manjak je masti, nema onoga – ovde mi malo visi… telo se samo zateže. Benefiti na dušu su ogromni jer se jače luči hormon sreće i uvek se posle treninga osećate bolje i ispunjenije", govorila je glumica o svom novom stilu života.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

03:04

MUŽA PROZVALA TRENEROM, PUTOVALI NA OI O TROŠKU DRŽAVE I DOBILI NULA POENA! Najveći skandal na OI: Imala je samopouzdanja za ovo?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track