"MRZE ME JER SAM ALBANKA, ZATO MI OVO RADE": Albanska pevačica koja je PROVOCIRALA SRBE ponovo u centru skandala nasred aerodroma
Foto: Printscreen

misli da je to zbog porekla

"MRZE ME JER SAM ALBANKA, ZATO MI OVO RADE": Albanska pevačica koja je PROVOCIRALA SRBE ponovo u centru skandala nasred aerodroma

Pop kultura -

Pevačica Bebe Reksa, inače albanskog porekla, ponovo se našla u centru skandala. Ona je na društvenim mrežama otkrila šta joj se desilo na aerodromu i veruje da je to sve jer je Albanka.

Naime, ona je napisala kako je sa carinikom, koji je Albanac, pričala albanski i onda je usledila drama.

Bebe Reksa se oglasila na Instagramu
Bebe Reksa se oglasila na Instagramufoto: instagram/beberexha/

"Dobila sam pretnje od avio kompanije jer sam mislila da je radnik Albanac. Pričala sam sa njim na albanskom, pitala ga nešto oko karte i sada sam izbačena sa leta", napisala je pevačica na Instagramu.

Bebe Reksa veruje da su je napali jer je Albanka
Bebe Reksa veruje da su je napali jer je Albankafoto: instagram/beberexha/

U suzama je prepričavala šta se desilo, a onda pomenula da je osetila ovaj potez mržnje jer je Albanka.

Skandali Bebe Rekse

Pevačica Bebe Reksa razbesnela je pratioce na Instagramu kada je objavila seriju slika nastalih tokom posete Kosovu i Makedoniji.

Bebe je objavila sliku s groblja, nastalu kada je obilazila grob svojeg dede čiju je sahranu propustila zbog nastupa, a u opisu fotografije je govorila o značaju porodice, okupljanju, vraćanju svojim korenima... da bi potom napisala i: "Albanija, Kosovo, Makedonija, Crna Gora, Preševo, sve je to za mene moja Albanija".

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

00:12

Ed Širan oduševio publiku na Ušću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track