ED ŠIRAN PRIREDIO SPEKTAKL U BEOGRADU: Ova numera izazvala je buru emocija!
Foto: Kurir

muzička zvezda na ušću

ED ŠIRAN PRIREDIO SPEKTAKL U BEOGRADU: Ova numera izazvala je buru emocija!

Pop kultura -

Svetska muzička zvezda Ed Širan održao je prvi beogradski koncert. Publika je na Ušće pristizala već oko 18 časova sa nestrpljenjem očekujući da čuje njegove brojne hitove.

Pre izlaska Eda na binu, publiku je zabavljao muzičar Kalum Skot. On se fanovima na Ušću obratio na srpskom jeziku i poručio:

Ed Širan oduševio publiku u Beogradu
Ed Širan oduševio publiku u Beogradufoto: Kurir

"Dobro veče, Beograde", rekao je i zatim počeo da niže hitove.

Tokom nastupa nije skrivao emocije povodom dolaska u Srbiju i svog prvog nastupa u Beogradu. Nešto posle 20 časova na binu je izašao i Širan. Već u startu je oduševio publiku sa majicom na kojoj je pisalo Beograd. Koncert je započeo svojim najvećim hitom „Shape of You“, koji na platformi Jutjub broji 6.3 milijarde pregleda

Koncert Eda Širana u Beogradu
Koncert Eda Širana u Beogradufoto: Kurir

U jednom trenutku Ed je izazvao publiku želeći da budu bučiniji:

"Pokažite da možete biti glasniji od Zagrepčana", poručio je pevač sa bine, a ona je usledio gromoglasni vrisak publike. Tada je im je poručio " Sada ste glasniji", a potom nastavio da niže hitove.

Devojke su bile u transu dok je pevao numeru "Dont call me baby". Pre početka refrena ponovo je izazvao publiku i rekao " E, sad mi pokažite koliko Srbija može da bude glasna".

00:12

Ed Širan oduševio publiku na Ušću

Nastavio je da niže hitove, a jedna pesma posebne emocije je probudila u njemu. Naime, reč je o numeri "Eyes Closed", koju je napisao kad je umro njegov najbolji prijatelj

Ed Širan koncert na Ušću
Ed Širan koncert na Ušćufoto: Kurir

"Znam da su neki od vas izgubili bliske ljude u životu. Prijatelj mi je umro 2022, tek na sahrani sam shvatio da se neće vratiti kući, da je sve stvarno", poručio je muzičar na bini.

Publika na Ušću uživala je u svetskom spektaklu koji je Ed Širan i obećao već na samom početku nastupa. Kako je rečeno, sve numere izvodio je uživo bez nasnimljenih vokala.

(Kurir/M.J/M.F)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track