Multimilioner Beri Druit Barlou(54) objavio je oglas zaličnog asistenta koji bi mu pomogao u njegovom luksuznom načinu života.

Ovaj preduzetnik otac je osmoro dece koje je dobio uz pomoć surogat majke, a proslavio se 1999. kao prvi gej otac u Britaniji koji je dobio dete s bivšim partnerom Tonijem.

beri-druit-barlou-profimedia0231504057.jpg
Lynn Hilton / Mail On Sunday / Shutterstock Editorial / Profimedia 
foto: Lynn Hilton / Mail On Sunday / Shutterstock Editorial / Profimedia

Beri je objavio oglas u kom traži "sobara/ ličnog asistenta" koji mu je potreban da bi mu pomogao u njegovom užurbanom načinu života. Novi član osoblja biće Berijeva desna ruka i moći će s njim da putuje između njegovih brojnih vila u kojima provodi vreme.

Njegove dužnosti će uključivati ​"katalogiziranje, organizovanje i brigu o garderobi", uključujući davanje predloga za odeću i "pomoć u odevanju".

Takođe će pomoći u organiziciji pomoći u domaćinstvu, olakšati rasporede, organizovati prevoz, obavljati poslove i biti zadužen za tim od najviše 10 članova. Osim toga, "radiće s kuvarom na stvaranju jelovnika koji odgovara Beriju".

Posao je na puno radno vreme, od ponedeljka do petka uz 10-časovno radno vreme, a plata je između 30.000 i 40.000 funti za pravu osobu.

Beri je ranije otkrio da je svojoj maloj unuci, Marini, poklonio otmenu kuću od 5 miliona funti i fond od 5 miliona funti kad se rodila.

Biznismen rođen u Mančesteru, i za njega kažu da je vredan vrtoglavih 200 miliona funti, prošle godine je na Instagramu objavio da je njegova ćerka Safron rodila devojčicu.

beri-drui-barlou-profimedia0553357209.jpg
Ivo Cagalj / Pixel Media / Profimedia 
foto: Ivo Cagalj / Pixel Media / Profimedia

Beri i njegov bivši partner Toni zaradili su na raznim poslovnim poduhvatima, uključujući transatlantsko surogat majčinstvo i globalnu kompaniju za medicinska istraživanja.

Pre nekoliko godina Beri je potvrdio da se zaljubio u Skota, bivšeg dečka svoje ćerke Safron, s kojim je veren i ima dvoje dece koje im je rodila surogat majka.

Zanimljivo je da je ova objava došla upravo iz Hrvatske. Naime, Skot i Beri verili su se na jahti nedaleko od ostrva Hvar krajem avgusta 2020. godine, a tom prilikom je s njima na putu bila i Safron.

Ne samo da ljubavnu vezu svog oca i svog bivšeg dečka nije zamerila, već im je dala i veliku podršku.

"Volim Valentinu i želim da doniram svoje jajne ćelije kako bi tata i Skot imali još dece. Mislim da se tati ta ideja baš ne sviđa jer bi biološki bio i deda tom detetu, dok bi mu Skot bio otac, ali ja želim da im pomognem. Već sam zamrznula svoje jajne ćelije, pa oni samo moraju da pristanu na tu ideju", rekla je nedugo potom za magazin Closer.

Istakla je tom prilikom da je Skota upoznala kad imala 13 godina i da su bili u kratkoj vezi kad imala 18, a nakon toga su postali dobri prijatelji.

Takođe, u to vreme su u istoj kući živeli Safron, Beri i Skot, ali i Berijev bivši muž i Safronin otac Toni, kao i deca Orlando, blizanci Džesper i Dalas i beba Valentina. U međuvremenu su Beri i Skot dobili još jedno dete - sina Romea.

(Kurir.rs/ Stil/ L. S.)

Bonus video:

Kurir Zanimljiva životna priča baka Milene