Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković važe za jedan od najpopularnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Godinama su zajedno i mnogi smatraju da imaju veoma skladan brak i da su primer mladima kako se neguje ljubav. Venčali su se 2008. godine u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog u Beogradu, a potom priredili svadbenu žurku za najbliže

Veoma je zanimljivo i samo njihovo upoznavanje koje je bilo gotovo sudbinsko.

narodno-pozoriste-lutka-17102023-0009.jpg
ATA images 
Sloboda Mićalovićfoto: ATA images

"Vojina znam još od svoje 17. godine, kada smo zajedno snimali jedan studentski film. Beskrajno je duhovit i divan čovek. Sećam se da smo te 2008. na snimanju serije proveli i njegov poslednji momački dan, jer se narednog dana oženio. Uživali smo i sjajno se zabavili - rekla je svojevremeno Sloboda.

Vojin tada bio u braku sa voditeljkom Natašom Milovanović, koja je nekada radila na trećem kanalu RTS-a. Iako se trudila da i u vreme kada su je svi prepoznavali na ulici sačuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti, kao bomba odjeknula je vest u svim medijima o njihovom venčanju 2001. godine. Ispostavila se da je njihova ljubav kratkog daha, te su se posle samo par godina stavili tačku na brak. Nataša se odselila iz Srbije i započela novi život.

prateca-3-2749751-vojinsloboda-ls.jpg
promo 
Godinama su u skladnom brakufoto: promo

Prva veća saradnja usledila je na snimanju filma "Zona Zamfirova" kada su im se putevi ponovo ukrstili. Vojin je tada već bio razveden.

"Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo "Zonu Zamfirovu" a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao nekog ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao kao da je lepa je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio. Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali se smeškala" ispričao je Vojin jednom prilikom.

vojin-cetkovic-sloboda-micalovic.jpg
Damir Dervisagic 
Vojin i Sloboda uživaju u ljubavifoto: Damir Dervisagic

Nedugo nakon rada na ovom projektu uplovili su u vezu, krunisali je brakom. Kao kruna ljubavi dobili su bliznakinje, devojčice Veru i Milu koje su centar njihovog sveta.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

Kurir Ed Širan oduševio publiku na Ušću