Trudna glumica Jovana Stojiljković pojavila se na Sarajevo Film Festivalu. Ona je dodelila nagrade za najbolju glumicu u komediji i drami Olgi Odanović i Jasni Đuričić.

Svi su gledali u prelepu trudnicu koja je lepe vesti dugo uspevala da sakrije od medija. Jovana je blistala na dodeli nagrada te je očigledno da joj drugo stranje veoma prija.

whatsapp-image-20240818-at-10.10.10-pm.jpg
Nemanja Nikolić 
Jovana je dodelila nagrade za glavne glumicefoto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, polovinom jula ove godine glumac Goran Bogdan i glumica Jovana Stojiljković su se zajedno pojavili na jednom događaju u Hrvatskoj, a tamošnji Story.hr javlja da je glumica u drugom stanju! Srpska glumica pokazala je trudnički stomak, a lepe vesti je dugo uspela da sakrije od očiju javnosti.

whatsapp-image-20240818-at-10.08.02-pm.jpg
Nemanja Nikolić 
Jovana je u Sarajevu dodelila nagrade Olgi Odanović i Jasni Đuričićfoto: Nemanja Nikolić

Kako su i Jovana i Goran veoma tajnoviti i nikada ne pričaju o svom privatnom životu, a lepu glumicu nismo videli u javnosti od marta, jasno je kako su uspeli tako dugo da kriju trudnoću od očiju javnosti.

js.jpg
Ustupljene fotografije/Story.hr 
Jovana Stojiljković prve fotografije trudničkog stomakafoto: Ustupljene fotografije/Story.hr

Veza 43-godišnjeg hrvatskog glumca i 11 godina mlađe srpske glumice, koja je publici najpoznatija po ulozi u filmovima "Južni vetar" i "Vera", traje već godinama. Par je prvi put doveden u vezu pre sedam godina, a poznati su po tome da se ne eksponiraju i ne pričaju o privatnom životu, pa nisu ni komentarisali pisanje o svojoj ljubavi.

(Kurir.rs/Lj.R/M.J)