Bivši ragbista Deni Siprijani (36) izneo je niz optužbi na račun bive supruge Viktorije, istakavši da ga je "prevarila i svoju četvorogodišnju vezu izgradila na lažima".

deni-siprijani-profimedia0366116942.jpg
James Shaw / Shutterstock Editorial / Profimedia 
Deni Siprijani optužio bivšu ženu da ga je manipulisalafoto: James Shaw / Shutterstock Editorial / Profimedia

O njegovim aferama se šuškalo godinama unazad, a on je demantovao sve tvrdnje da je supruzi bio neveran dok su bili u braku. Ovo je usledilo nakon što je ona otkrila da je bivši ragbista slao poruke drugim ženama i trošio 600 funti mesečno na drogu.

Sada tvrdi da je Viktorija njime manipulisala od njihovog prvog susreta i pričala mu čudne priče o sebi, poput činjenice da ju je proganjao MI5 i da ima nasledstvo vredno više od pet miliona funti.

- Kada se sada osvrnem unazad, shvatam koliko me je prevarila. Ali zaista sam želeo da joj verujem. Osećam se kao da ne poznajem svoju ženu. Mislim da je nikad nisam poznavao jer nemam pojma šta je istina, a šta ne - rekao je Siprijani, prenosi Dejli mejl.

Iznoseći dalje prljav veš iz odnosa, otkrio je da članovi njegove porodice počeli da ga ispituju i brinu se za njega nakon što su saznali za Viktorijinu prošlost. Dodao je i da ga je trudnoća njegove supruge "istinski promenila", ali nikada nije primetio "crvene zastavice" u njihovoj vezi.

Teška bol

Slavni pr izgubio je sina Rivera pre četiri godine, koji je u tom momentu bio star svega 23 nedelje.

deni-i-viktorija-siprijani-profimedia0804922967.jpg
SplashNews.com / Splash / Profimedia 
Deni i Viktroija Siprijanifoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Želeo sam da pomognem Viktoriji i mislio sam da je volim. Ali do samog kraja sam osećao da manipuliše sa mnom - rekao je bivši ragbista.

Viktorija, koja ima dvoje dece, rekla je da su nakon tragičnog događaja prošli kroz mučan proces vantelesne oplodnje kako bi pokušali da dobiju dete.

Inače, Siprijani je poznat kao serijski zavodnik.

(Kurir.rs/I.M.)