Fotografije Alena Delona, Mik Džegera i njegove tadašnje devojke postale su glavna senzacija na mrežama. Nakon smrti omiljenog glumca i šarmera Alena Delona, mnogi su komentarisali da se veći šmeker od njega neće roditi.

Alen Delon u mladostifoto: Jacques Citles / Roger Viollet / Profimedia

Jedan od najvećih zavodnika na svetu obarao je sa nogu mnoge žene, a jedna fotografija svedoči o tome da je zamalo ukrao devojku slavnog Mik Džegera i to ni manje ni više – njemu ispred nosa. Bar ako je suditi po šuškanjima po kuloarima.

Markantni šarmer guste crne kose i prodornih plavih očiju oduvek je bio "smrt za žene". Zauzete ili ne, kada bi upoznale čuvenog Alena Delona, čitav svet bi za njih u tom trenutku stao.

Osim što je bio izrazito privlačan, mnogi kažu da je glumca krasio neviđeni šarm i zarazna energija koja bi obasjala svaku prostoriju u kojoj bi se našao.

Ono što možda najbolje svedoči o tome jeste upravo serijal fotografija nastalih na jednoj zabavi 1967. na temu kojih su se od tada razvile brojne interpretacije o tome šta se tu zapravo zbilo.

Naime, na spornim fotografijama mogu se videti u tom trenutku megapopularni frontmen benda "The Rolling Stones", njegova tadašnjadevojka Merijen Fejtful i Alen Delon kako zbijeni jedno uz drugo sede na kauču.

Ta zabava upriličena je u vreme približno onome kada su Merijen, inače glumica, i Delon kao glavne zvezde učestvovali u snimanju filma "The Girl on a Motorcycle".

U pomenutom filmu dvoje glumaca ostvarili su se u ulogama dvoje ljubavnika, a njihova hemija na platnu bila je primetna.

Upravo to je doprinelo stvaranju još kreativnijih priča o tome šta se zbiva na pomenutim fotkama sa zabave, na kojima se Merijen u potpunosti približila i okrenula ka svom kolegi, dok je Džeger ostao zapostavljen po strani.

Francuski zavodnik neprestano je nešto pričao, dok ona nije skidala pogled sa njega niti osmeh sa svog lepog lica.

Za to vreme, roker, šareno odeven sa različitim dugačkim čarapama, sedeo je prekrštenih ruku i pognute glave, sa kiselim izrazom lica.

Da, to je čudna slika; ta 2 veoma različita seks-simbola, i ja, u sredini, uživajući u njihovom društvu! Mik je bio veoma ljubomoran i posesivan u tom trenutku; neobično za njega (svi naši prijatelji su bili gej, osim Kita, dakle nije imao povoda) – potvrdila je u jednom interesantnom pismu Merijen to da je muzičar zaista bio ljut u trenutku kada je fotografija nastala.

Ipak, glumica je u istom tom pismu otkrila kako nije bilo potrebe za brigom, jer se njoj, kako kaže, Alen Delon nimalo nije sviđao.

– Ali meni se Delon nije dopao; nije moj tip uopšte, tako da nema brige – zaključila je ona tada.

(Kurir.rs/Glossy/I.M.)