Glumac Ben Aflek ponovo je srećan, ali ovog puta razlog je njegova bivša supruga, takođe glumica, Dženifer Garneri njihova deca, tačnije 18-godišnja Vajolet, koja uskoro kreće na fakultet. Vajolet, kako prenosi Daily Mail, pohađa Univerzitet Jejl, a mediji su to zaključili jer je jednom prilikom nosila majicu karakterističnu za taj fakultet.

Veliki uspeh su slavili za večerom Garner, Aflek, Vajolet i Fin, takođe dete glumačkog para. Kao što znamo, osim Vajolet i Fina, glumački par ima još jedno dete - sina Semjuela. Troje dece su Garner i Aflek dobili u braku koji je trajao od 2005. do 2018. godine.

Iako Aflek i njegova sadašnja supruga, pevačica Dženifer Lopez još uvek, koliko je poznato medijima, nisu podneli papire za razvod braka, obožavatelji imaju sve manje nade da će se slavni par pomiriti. Daily Mail piše da je Lopez nedavno bila kod Bena kako bi mu čestitala rođendan, ali da se tamo nije zadržala, već da je noć nastavila u društvu svojih prijateljica na koncertu Bruna Marsa.

Podsetimo, glumca nismo videli sa Lopez kada je ona ovog leta napunila 55 godina. Inače, pevačica je pre nekoliko dana posetila Afleka u njegovoj kući u Pacific Palisadesu, koju je kupio u julu i čija se vrednost procenjuje na 20,5 miliona dolara, i napustila novi dom glumca zajedno s njegovim sinom, kojeg je kasnije odvela u tržni centar.

Ipak, Lopez se na porodičnom slavlju Vajoletinog uspeha nije pojavila. Izvori su otkrili da pevačica takođe traži novi dom, s obzirom na to da je slavni par svoju zajedničku vilu na Beverli Hilsu stavio na prodaju za 68 miliona dolara. "Pokušava da pronaći novi dom kako bi počela ispočetka. Par nastavlja da živi odvojeno", kazao je ranije izvor.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S.)

Bonus video:

Kurir televizija SRBIN KOJI JE ODUŠEVIO DŽENIFER LOPEZ! Pojavio se u njenom spotu, a JEDNA STVAR ŠOKIRALA je sve! (KURIR TELEVIZIJA)