Proslavljena srpska glumica, Lidija Vukićević, na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije iz svog privatnog života, ali njena poslednja objava oduševila je mnoge.

Naime, lepa Lidija se na na veoma kreativan način oprostila od francuskog glumca Alena Delona, koji je preminuo juče u 89. godini.

"Ja sam programiran da budem uspešan, ali ne i srećan. To ne ide zajedno," napisala je glumica pored crno-bele fotografije Alena Delona iz mladosti, a zatim dodala: "Sve u jednom muškarcu".

Podsetimo, legendarni glumac Alen Delon neće biti sahranjen uz nacionalne počasti po svojoj želji. Ovaj francuski umetnik još za života je istakao da ne želi nikakvu nacionalnu počast.

U par navrata je izrazio želju da bude sahranjen u blizini svojih pasa na svom imanju u Dušiju u centralnoj Francuskoj gde je umro.

Sahrana čuvenog francuskog glumca zakazana je za 28. avgust. Opelo će se održati u katoličkoj crkvi Sen Sulpis, a Delon će biti sahranjen na groblju Per Lašez u Parizu. Ovde su kremirani i srpski knez Božidar Karađorđević, slikar Svetislav Jovanović, reditelj Aleksandar Saša Petrović i čuveni Goran Paskaljević.

Služba će početi u 10 sati ujutru i biće privatna, u skladu sa molbom porodice koja insistira na razumevanju u ovim teškim momentima. Očekuje se da će sahrani prisustvovati predsednik Emanuel Makron sa suprugom Bridžit, kao i mnogobrojne Delonove kolege iz sveta umetnosti.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!