Glumac i reditelj Ben Aflek sve češće se viđa u javnosti sa bivšom suprugom i koleginicom Dženifer Garner sa kojom ima troje dece, dok njegov brak sa Dženifer Lopez mesecima prate brojna nerešena pitanja oko navodnog razvoda. Bivši supružnici zajedno brinu o svojim naslednicima i sada su u sjajnim odnosima, ne tako davno situacija je bila sasvim drugačija.

foto: profimedia

Ben Aflek i Dženifer Garner bili su zvanično u braku od 2005. do 2018. a rastali su se 2015. Glumac je tokom braka imao probleme sa alkoholizmom, prvi put je potražio pomoć 2001. Lečenje se nastavilo i 2008, 2017. pa i 2018. posle razvoda.

Aflek je 2020. priznao da su njegovi problemi sa alkoholom uticali na njihov brak, jer je pio sve više i više dok se njihova zajednica ionako raspadala pa je to dovelo do dodatnih problema u njihovoj vezi.

U decembru 2021. Ben se suočio sa žestokim kritikama jer je krivicu za alkoholizam "bacio" na brak sa Garner rekavši Haurdu Sternu da se osećao zarobljeno u tom odnosu.

foto: Profimedia

“Istina je da smo bili uzeli vreme za sebe, doneli odluku, rastali se, imali smo brak koji nije funkcionisao", izjavio je Aflek koji se kasnije zahvalio bivšoj supruzi na podršci. Ali je tokom spornog gostovanja izneo i ove detalje: "Pokušali smo jer imamo decu, nismo hteli da to bude model braka za njih. Dali smo sve od sebe. Znao sam da je dobra mama i nadao sam se da ona zna da sam ja dobar tata. Počeo sam da pijem alkohol delimično i zbog toga što sam se osećao zarobljenim. Pomislio sam: "Ne mogu da odem zbog svoje dece, ali nisam srećan. Šta da radim?’ Popio sam bocu viskija i zaspao na kauču, što nije bilo rešenje".

Ben Aflek se kasnije izvinio bivšoj supruzi jer ju je indirektnookrivio za svoje probleme i napomenuo je da je njegovo ponašanje isključivo njegova odgovornost.

foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Garner podržala je Bena tokom nedavne proslave njegovog 52. rođendana, na toj zabavi viđena je i Dženifer Lopez koja je ranije pohvalila glumicu zbog načina na koji brine o deci sa Aflekom.

Garner i Lopez primećene su više puta u javnosti na istom mestu, ali nikada jedna pored druge.

Džej Lo je pohvalila i Afleka rekavši da je sjajan očuh njenoj ćerki Emii sinu Maksu, koje je dobila sa bivšim suprugom Markom Entonijem. Muzička zvezda je veoma bliska sa decom Bena i Dženifer Garner, i trudi se da im posveti što više vremena pre početka školske godine.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Upravo ti detalji navode na sumnju da je odustala od razvoda od Bena dok ne jenjavaju ni glasine da je navodni krah braka bio marketing i ništa više. Važno je reći i da su deca Džej Lo i njenog muža u sjajnim odnosima, pa i te kako ima razloga da se veruje da mogu i dalje da funkcionišu kao prava porodica.

Ema je prijateljica sa Finom, kako se od pre više meseci zove ćerka Bena Afleka i Dženifer Garner koja se izjasnila kao dečak.

Fin je viđen nedavno sa roditeljima i sestrom Vajolet, a bivši par ima i sina Semjuela.

(Kurir.rs/BlicŽena/M.F.)

Bonus video:

Kurir televizija Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru