Glumac Alen Delon osvajao je srca gledalaca kraj malih ekrana svojim stasom i neprevaziđenim talentom. Vest o njegovoj smrti rastužila je mnoge pre par dana.

novine-o-alen-delonu-profimedia0899812009.jpg
Dimitar DILKOFF / AFP / Profimedia 
Cela francuska tuguje za Delonomfoto: Dimitar DILKOFF / AFP / Profimedia

Njegova porodica potvrdila je tužne vesti zvaničnim saopštenjem, u kom su istakli da su Alen Fabijen, Anuška, Entoni i glumčev pas Lubo tužni zbog njegovog odlaska.

Strastvena afera, pa nepriznavnaje

Međutim, malo je poznato da je Delon imao još jednog sina. Nakon strastvene noći sa nemačkom pevačicom Kristom Pefgen, poznatijom pod umetničkim imenom Niko, 1962. godine je dobio sina Kristijana Aron Bulonja.

Ipak, glumac je bio istrajan u odluci da ne prizna očinstvo nad momkom, pri čemu je ostao do kraja svog života.

- Ti si moj prijatelj, da, ti si moj prijatelj, ali nemaš moje oči, nemaš moju kosu. Ti nisi moj sin, ti nikada nećeš biti moj sin. Samo sam jednom spavao sa tvojom majkom - rekao je Alen Delon svom navodnom sinu Ariju Bulonju, prenosi Glossy.

profimedia0435283328.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Dodatnu dimenziju ovoj priči dala je Edit Arnold Bulonj, majka Alena Delona, koja je usvojila dečaka i dala mu prezime svog tadašnjeg muža Pola Bulonja.

Ari i Alen delili istu sudbinu u domovima

alen-delon-profimedia0137085686.jpg
PARIS FILM-PANITALIA-TITANUS - Album / Album / Profimedia 
foto: PARIS FILM-PANITALIA-TITANUS - Album / Album / Profimedia

Kako su tada pisali mediji, ona je na taj način želela da se iskupi za sve što je propustila u odnosu sa sinom, kog je sa 4 godine ostavila u hraniteljskoj porodici.

profimedia0434664457.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Kada je imao 17 godina, Ari je pobegao od Edit i Pola i vratio se majci, a posle toga postao je zavisnik od heroina. Niko je umrla pet godina kasnije, nakon pada s bicikla, a iako je bio na njenoj sahrani, Alen Delon nije prišao Ariju.

Ari Bulonj je umro 2023. godine, u 60. godini.

(Kurir.rs/I.M.)