Jedina ćerka Toma Kruza i Kejti Holms, Suri Kruz, u aprilu je proslavila 18. rođendan i odlučila da se odrekne prezimena svog oca. Njena odluka nije mnogo iznenadila, s obzirom na to da slavnog glumca nije videla 11 godina.

O njenom životu se malo zna, a jednom prilikom je Lija Remini otkrila kako su se prema Suri ophodili njeni roditelji, te da zbog pravila sekte nisu smeli da je uzmu u ruke kada plače.

suri-kruz-profimedia0869007435.jpg
Said Elatab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
foto: Said Elatab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, kada su Tom i Kejti 2012. odlučili da se razvedu, glumac je odlučio da prekine svaku vezu sa ćerkom i bivšom suprugom. Strani mediji su tada otkrili da je Kejti želela razvod jer se plašila da će njen muž želeti da odgaja svoju ćerku kao sajentologa jer je godinama bio neverovatno posvećen zloglasnom kultu, a tako je i danas.

Poznato je da Tom nema kontakta sa kćerkom jer sajentolozi ne smeju da održavaju odnos sa ljudima koji nisu članovi, aKejti je sebe i ćerku uspela da iščupa iz kandži ove sekte.

S obzirom da je postala punoletna, Suri je prestala da prima alimentaciju u iznosu od 33 hiljade dolara mesečno. Sve se više šuška da bi Kejti konačno mogla da prekine ćutanje o braku sa Kruzom i javno otkrije sve detalje burnog života sa njim.

tom-kruz-profimedia0756033042.jpg
Billy Bennight / Zuma Press / Profimedia 
foto: Billy Bennight / Zuma Press / Profimedia

„On aktivno traži uloge i raduje se povratku u industriju sa punim radnim vremenom. I ne zaboravite na ugovor o neotkrivanju podataka koji je potpisala - i on će uskoro isteći. Ako stvari postanu teške, Kejti bi mogla da zaradi tako što bi napisala knjigu u kojoj otkriva sve!", rekao je izvor za In Touch Veekli.

Poznato je da je Kruz član Sajentološke crkve od devedesetih godina prošlog veka, zbog čega je i Kejti odlučila da se pridruži kultu na početku njihove veze. Glumica Lija Remini, koja je i sama bila članica sekte, otvoreno je progovorila o zloglasnoj sekti u svojoj knjizi 'Troublemaker: Surviving Hollivood and Scientologi' i otkrila nepoznate detalje sa luksuznog venčanja Kejti i Toma u Italiji 2006. godine.

profimedia0526027464-1.jpg
Profimedia 
Kejti Holms i Tom Kruzfoto: Profimedia

Naime, Remini se prisetila trenutka koji se desio na predsvadbenoj zabavi, kada se tokom cele večeri čuo plač male Suri, koja je tada imala samo sedam meseci. Pošto niko nije obraćao pažnju na vrištanje, Lija je odlučila da prati zvuk plača dok nije pronašla sićušnu Suri na podu kupatila.

Ni Tom ni Kejti nisu obraćali pažnju na plač, a tek kada je Lija primetila uznemirenu devojčicu, tri člana Sajentološke sekte su došla da na bizaran način 'smire' devojčicu. Stajali su i zurili u nju, kaže ona, kao da je devojčica 'inkarnacija osnivača sajentologije L. Rona Habarda'.

kejti-tom.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

„Umesto da razgovaraju s njom umirujućim glasom, stalno su govorili: 'Suri! Suri! Tonom koji je zvučao kao da govore odrasloj osobi da ustane", napisala je.

Nakon što ih je Lija ohrabrila da podignu devojčicu i daju joj flašu toplog mleka, Kejti je podnela prijavu protiv Lije Sajentološkoj crkvi, žaleći se na njeno ponašanje tokom venčanja, piše TheThings.

(Kurir.rs/Story/M.F.)

Bonus video:

Kurir televizija SEKTE HARAJU SVETOM! Pastuović: Svaka je sekta satanistička samo nazivi drugačiji OVA UMETNICA JE PRIPADNICA MRAČNE ORGANIZACIJE?!