Engleski pevač i glumac, Hari Stajls, sem po svojoj muzici javnosti je poznat i po čestom menjanju frizura, što se može potvrditi i najnovijim paparaco fotografijama.

Naime, pevač (30) uhvaćen je na ulicama Londona sa, do sada, neviđenom frizurom, ali u svom prepoznatljivom sportskom stilu.

Hari je nedavno odlučio da napravi pauzu od svoje muzičke i glumačke karijere, a novembra meseca prošle godine odlučio je da napravi pauzu i od svojih frizura, pa je obrijao glavu i od tada se nije šišao.

Sada, kako se može videti i na fotografijama, njegova kosa je porasla, ali lokne su nestale. Novina je i njegova neobrijana brada, pa se mnogi pitaju da li ovo novi Harijev stil ili je jednostavno odlučio da sebi, tokom leta, da malo oduška.

Svojim novi stajling upotpunio je kestenjastim šortsom, crnom majicom, tamnoplavom jaknom i patikama sa kojima je ukombinovao crnu torbu i sunčane naočare u istoj boji.

profimedia0899866285.jpg
SplashNews.com / Splash / Profimedia 
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Podsetimo, Stajlsovi fanovi nisu baš najsjajnije reagovali na njegovu promenu frizure prošle godine, a nisu ga štedeli ni u komentarima na društvenim mrežama. Tim povodom oglasila se i njegova majka, En Tvist, koja im je svima sočno zapušila usta.

"Kada uzmete u obzir da Hari ima nasleđe ljubaznosti i inkluzije, da se uvek trudio da se svi osećaju viđeno i cenjeno upravo zbog toga što jesu… postoji ironija u negativnosti koju je dobio zbog toga što se ošišao. Žao mi je, ali ne, ne razumem," napisala je na svom Instagram profilu nekoliko dana nakon Stajlsove promene frizure, a o tome je pisao i "People".

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

kurir televizija MLADI GLUMAC PROGOVORIO O REAKCIJAMA NA NJEGOVU ULOGU GEJ OSOBE! Đorđe Mišina bio završio u bolnici: Nisam znao šta pričam