Svetska pop senzacija Dženifer Lopez podnela je zahtev za razvod od supruga glumca Ben Afleka, nakon dve godine braka. Njih dvoje nisu potpisali predbračni ugovor, a postavlja se pitanje kako će podeliti imovinu procenjenu na 640 miliona dolara.

dzenifer-lopez-ben-aflek-profimedia0783045848.jpg
River / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 
Dženifer Lopez podnela papire za razvodfoto: River / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Posle višemesečnih spekulacija o razvodu braka, glumica je u utorak podnela zahtev za razvod braka, a kako prenosi Dejli Mejl, njih dvoje nisu potpisali predbračni ugovor, koji bi rešio problem imovine.

Kako dalje navodi pomenuti list, kao datum razdvajanja bračnog para naveden je 26. april, a zahtev je podnet na godišnjicu braka 20. avgusta.

Odsustvo predbračnog ugovora ukazuje na to da bi zarada koju su zvezde ostvarile tokom dve godine zajedno klasifikovana kao "imovina stečena u zajednici".

Kuća se deli na pola

profimedia0780613021.jpg
Papgalore / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
zajednička kuća od 60,85 miliona foto: Papgalore / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Par će morati da se dogovori samo oko jedne vredne imovine. A reč je o zajedničkoj kući od 60,85 miliona dolara na Beverli Hilsu u Kaliforniji koju su kupili prošle godine.

Bivši par je kuću - koja ima 12 spavaćih soba i 24 kupatila - u junu procenio na 65 miliona dolara prilikom oglašavanja, a zatim ga je ponovo stavio na listu nakon nedavnih renoviranja za 68 miliona dolara.

Ova kuća je oglašena prošlog meseca za prodaju, nakon što su obavljeni dalji radovi na prebivalištu, za šta je Lopezu i Afleku trebalo dve godine da izaberu.

profimedia0780604253.jpg
Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia 
zajednička kuća od 60,85 miliona foto: Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Vila se prostire na 38.000 kvadratnih metara, a zakon o državnom porezu mogao bi da igra ulogu u povećanju cene, pošto Kalifornija oporezuje kuće prodate za najmanje 10 miliona dolara sa naplatom od 5,5%.

Aflek se odselio iz kuće na Beverli Hilsu i od tada je uložio 20,5 miliona dolara na vilu u Pasifik Palisadesu u Kaliforniji.

Filmska zarada Bena Afleka

Oba bračna partnera su radila neprestano tokom prethodne dve godine. Aflekovi projekti u tom vremenskom periodu uključuju filmove Air iz 2023.(koji je takođe režirao) i Hipnotik, prema iMDb-u.

profimedia0835051627.jpg
Michael Buckner / AFP / Profimedia 
Sve vreme su radilifoto: Michael Buckner / AFP / Profimedia

Aflek se takođe pojavio u filmu The Flash iz 2023. i Dženifer Lopez iz 2024. u filmu This Is Me... Now. Završio je snimanje filma Računovođa 2, u kojem ponavlja ulogu Kristijana Volfa iz 2016.

Drugi glumački projekti na kojima radi uključuju film pod nazivom Svedok optužbe, koji je u pripremi; i film pod nazivom RIP, koji je u fazi predprodukcije.

Aflek ima brojne profesionalne poduhvate u koje je uključen kao producent, uključujući projekte kao što su prethodno pomenuti The Accountant 2 i Vitness for the Judgment. Naveden je kao izvršni producent TV filma pod nazivom Žeđ, sportske drame pod nazivom Blesak pre praska i filma Hjua Džekmana pod nazivom Apostol Pavle.

3917420-benaflekprofimedia0885540759-edit.jpg
CelebrityLivin_ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
Ben Aflek je i producirao mngoe filmovefoto: CelebrityLivin_ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Drugi projekti na kojima je naveden kao producent uključuju film Čuvar izgubljenih gradova, koji bi trebalo da režira i glumi; i film Životinje, koji bi trebalo da režira, u kojem glumi njegov dugogodišnji prijatelj Met Dejmon.

Radili su i zajedno

Dva projekta koja su očigledno komplikovana vestima od utorka su zajednički poduhvati u kojima je uključen sa Lopezom: muzička adaptacija Poljubac žene pauka i Nezaustavljivo, u kojima ona glumi.

ben-aflek.jpg
Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 
Na kocku 650 miliona dolarafoto: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nezaustavljivi, u kojem glume Lopez, Džarel Džerom, Bobi Kanavale, Majkl Penja i Don Čidl, trebalo bi da debituje sledećeg meseca na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu 2024.

Vilijam Goldenberg, koji je Aflek ranije sarađivao na filmovima kao što su Air iz 2023. i Argo iz 2012, režirao je film.

Filmska zarada Dženifer Lopez

Dženiferini glumački projekti poslednjih godina obuhvataju film Venčanje sa puškom iz 2022., Majka iz 2023., Ovo sam ja iz 2024. i Atlas iz 2024.

Takođe je predviđeno da se pojavi u dva filma u kojima je Aflek naveden kao producent - Nezaustavljivo i Poljubac žene pauka - i trebalo bi da glumi zajedno sa Dirom Zajs u filmu Kuma.

dzenifer-lopez-profimedia0875062858.jpg
Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia 
Lopezova sama na premijeri filma "Atlas"foto: Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Kao i njen otuđeni muž, Lopez je takođe imala niz projekata na kojima je bila navedena kao producent, uključujući njene filmove Atlas, This Is Me... Now, Shotgun Wedding i The Mother.

Za predstojeće projekte, Lopez je izvršni producent filmova Kuma i Poljubac žene pauka, kao i producent predstojećeg animiranog filma Bob graditelj.

Lopez je takođe izvršni producent serije Good Trouble.

Takođe je objavila niz muzičkih spotova u to vreme, uključujući Rebound iz 2024, Can't Get Enough iz 2024, Can't Get Enough (remiks) iz 2024 sa Lattoom, Love Jennifer Lopez More iz 2024 u Dolbi Atmos i 2022 sa Marry Me sa Malumom.

Lopez poseduje brend pića

profimedia0809845968.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
Lopezova investirala i u brend pićafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U aprilu je Lopez otkrila da se upušta u posao sa pićem, jer je osnovala brend alkoholnih pića pod nazivom Delola Spritz.

U saopštenju za javnost u aprilu, Lopez je rekla da je osnovala The House Of Delola LLC „kako bi lansirala jedinstvene koktele spremne za uživanje na nivou miksologije dizajnirane za elegantnu zabavu bez napora kao deo promišljenog načina života“.

Nema alimentacije

U sudskim dokumentima, Lopez je rekla da se odriče izdržavanja supružnika i zatražila je od suda da ni Afleku ne daje nikakvo izdržavanje.

Lopez i Aflek 'mesecima pokušavaju da se nagode', a insajderi su rekli da su pregovori s vremena na vreme bili 'sve oštriji', pri čemu se njih dvoje nisu direktno međusobno pregovarali.

profimedia0783101515.jpg
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 
Neće mu dati ni dinarafoto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lopezova je platila mnoge troškove tokom dvogodišnjeg braka, rekli su insajderi za Radar Online u julu, napominjući da je Aflek 'gunđao zbog trošenja novca.'

Izvori su za Radar Online rekli da je usred rastanka Lopez osećala da je Ben Aflek 'oteo' deo od njenog bogatstva i da je kasnije 'zahtevala punu inventuru onoga što je ona potrošila u odnosu na ono što je on potrošio i želi da joj vrati sav novac koji je ona "uložila".

Insajder je primetio da je Lopezova potraga za finansijskom nadoknadom bila direktan odgovor na Aflekovo ponašanje usred kraja veze.

dzenifer-lopez-ben-aflek-profimedia0851416261.jpg
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
Da li je u najavi rat za imovinufoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Da je ostao u braku kao dobar dečko, ona ne bi imala ništa protiv. Ali on ju je napustio i na kraju, Dženifer uvek dobija nadoknadu i sada je spremna da igra tvrdoglavo - navodi izvor.

(Kurir.rs/DailyMail/I.M.)