Slavna pevačica Toni Brekston je devedesetih dotakla same zvezde i dobila čak tri Gremija, međutim posle proglašenog bakrota karijera joj je krenula silaznom putanjom.

profimedia0413149337.jpg
Profimedia 
Toni Brekstonfoto: Profimedia

Rođena je kao Toni Mišel Brekston, u muzičkoj porodici, pa je još u detinjstvu razvila svoj fantastični talenat za pevanje. Svetski priznata muzička diva, srca publike je, sem prelepim glasom, osvojila i svojim karakterom. Mnogi je smatraju borbenom, snažnom i nepokolebljivom.

Karijeru i privatan život obeležili su joj oni divni momenti slave, ali i mračni izazovi sa kojima se skoro svakodnevno suočavala.

Vrhunac karijere dostigla je '90. godina, kada se proslavila sa fitovima "Breathe Again" i "Un-Break My Heart"

Devedesetih godina prošlog veka, njena muzička karijera bila je na vrhuncu. Sa hitovima poput "Breathe Again" i "Un-Break My Heart", Toni je osvajala top liste širom sveta i osvojila brojne nagrade.

Međutim, iza scene, suočavala se s teškim unutrašnjim borbama, uključujući i depresiju koja je uticala na njen život i karijeru.

Godine 1996. godine je bankrotirala, a kako je navela, za to je kriva njena diskografska kuća koja joj je, iako su se u svetu njeni albumi prodavali u milioni, dala ček od samo 2.000 dolara kojima nije mogla da pokrije račune. Toni ih je tužila diskografsku kuću a slučaj je završen 1999. godine i to u korist pevačice, a dobijeni novac je uložila u novi album.

Ponovo je počela da niže profesionalne uspehe, rušeći rekorde slušanosti, ali je još jednu pauzu napravila pred izdavanje četvrtog albuma koji je trebalo da izađe 2002. godine, ali je Toni saznala da je u drugom stanju, te je želela da pomeri ovo objavljivanje, što njena produkcijska kuća nije prihvatila.

toni-brekston0231444321.jpg
Karl Schoendorfer / Shutterstock Editorial / Profimedia 
foto: Karl Schoendorfer / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njena privatna borba bila je jednako intenzivna. Finansijski problemi, bankroti, i gubitak bliskih osoba, poput abortiranja dok je bila u braku sa Kerijem Luisom jer je koristila lek protiv akni koje su uticale na plod, doneli su joj emotivne i fizičke izazove.

Strah od mogućih deformiteta lica ili oštećenja mozga i srca njenog nerođenog deteta naveo ju je da donese tešku odluku - prekinuti trudnoću.

Kasnije, kada je njenom prvom sinu Dizelu dijagnostikovan autizam, Toni se suočila sa još jednim izazovom koji je dodatno otežao njenu emotivnu borbu i mislila je da je to Božja kazna.

Pevačica je saopštila 2013. godine da će se povući iz muzike i da želi da se posveti glumi. Međutim, već dve godine kasnije se vratila i ubrzo najavila svetsku turneju, koja je svega nekoliko dana pre početka otkazana zbog njenog narušenog zdravstvenog stanja.

Početkom 2018. godine verila se za Tonija Berdmana koji je kao mladić pljačkao prodavnice i prodavao heroin zbog čega je bio privođen. Kasnije je u zatvoru ležao tri godine, a jedno vreme je živeo u domu za nezbrinutu decu kao beskućnik.

Toni je iznenadila javnost, kada se 30. maja ove godine pojavila na premijeri filma "Bad Boys: Ride Or Die" u Los Anđelesu.

toni-brekston-profimedia0878429001.jpg
AFF / Alamy / Alamy / Profimedia 
Toni Brekston na premijeri filma "Bad Boys: Ride Or Die"foto: AFF / Alamy / Alamy / Profimedia

Slavna pevačica i tekstopisac privukla je svu pažnju svojim izgledom tako što je nosila elegantno odelo sa podignutim rukavima, otkrivajući svoj tonirani stomak i naglašavajući dekolte ispod smelog sakoa, preneo je Glossy.

Njen stil je odavao osećaj besprekorne mode retro 1980. godina, dok je ona pozirala pred kamerama na premijeri filma.

Toni danas ima 57 godina, a poslednji album objavila je 2018. godine.

(Kurir.rs/M.F.)

Bonus video:

Kurir televizija JEDNA OD NAJVEĆIH KRIPTO BERZI PROGLASILA BANKROT! Stručnjak obrazložio razloge: Zloupotrebili su brzopletost investitora!