Juče je odjeknula vest da je prvi reket sveta Janik Siner ove godine dva puta bio pozitivan na doping testu tokom turnira u Indijan Velsu. Međutim, Italijan je oslobođen optužbi, ali će ipak pretrpeti određene penale. Sineru će biti oduzeti bodovi sa ovogodišnjeg turnira u Indijan Velsu, gde je testiranje i održano.

profimedia0885959652ana.jpg
Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia 
Janik Siner i Ana Kalinskajafoto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sineru je ovo teško palo, a sigurni smo da je njegova devojka uz njega i da mu pruža utehu. Naime, romansa između ruske teniske lepotice Ane Kalinskaje i italijanskog tenisera otkrivena je u maju ove godine.

Mesecima se spekulisalo da li su zajedno, a onda su ih italijanski paparaci uhvatili na delu i to na letovanju i pisali da su zaljubljeni do ušiju. Srećni par Janik Siner i Ana Kalinskaja otišli su na Sardiniju, ubeđeni da ih tamo neće pronaći novinari i fotoreporteri.

Prethodno je lepa Ruskinja flertovala sa Nikom Kirjosom, koji je ostavljao brojne komentare i lajkove na njenim profilima na društvenim mrežama. Nekoliko puta su i viđeni zajedno u javnosti. Međutim, Ana i Nik su se često svađali na društvenim mrežama.

Ana, koja je 3 godine starija od Sinera, rođena je u Moskvi 1998. godine i još uvek joj u karijeri nije pošlo za rukom da osvoji titulu, a za sada je najbolji uspeh plasman u četvrtfinale na turniru "Australian Open" ove godine.

Ruska teniserka je Australijanca jednom prilikom nazvala i đavolom. Na internetu su se čak pojavile informacije da je Kalinskaja navodno ošamarila Kirijosa u jednom noćnom klubu i gađala ga čašom. Posle toga, usledio je raskid.

090909.jpg
AP 
Nik Kirjosfoto: AP

Posle ekscentričnog i temperamentnog Kirijosa, introvertni Siner došao je kao najbolja uteha Kalinskajoj. Italijanski mediji danima su nagađali kako će se razvijati njihova veza, jer su navodno totalne suprotnosti.

Zbog Ane Kalinskaje, simpatični Italijan raskinuo je sa svojom bivšom devojkom, Italijankom Marijom Bračini, manekenkom i influenserkom. Italijan iz Južnog Tirola uvek je privatni život čuvao od medija i javnosti.

profimedia0840668158.jpg
Martin KEEP / AFP / Profimedia 
foto: Martin KEEP / AFP / Profimedia

"Znate, ne volim mnogo da pričam o svom privatnom životu. Da, sa Anom sam, ali sve držimo u tajnosti. Neću više ništa reći", istakao je teniser.

Bio je izrazito nekomunikativan i zatvoren kada je bila u pitanju veza sa zgodnom Italijankom. Uvek se trudio da ništa ne govori o Mariji i svom emotivnom životu, kako na konferencijama, tako i u retkim intervjuima.

- Da li sam sa devojkom ili ne, nikada neće biti poznato na društvenim mrežama, jer želim da moj život ostane privatan - rekao je Siner.

(Kurir.rs/M.F.)

Bonus video:

Kurir TV DOPING I ALKOHOL NIKAKO NE IDU ZAJEDNO! Doktor Miljko Ristić: Tako slabi aorta, a kad njen zid pukne, TO VAM JE SMRT NA TERENU