Nesvakidašnja zvezda mnogih akcionih filmova, nepobedivi Čak Noris, godinama unazad deluje kao da ne stari, zbog čega je njegov sadašnji izgled šokirao mnoge.

Iako ga dugo vremena nismo videli u javnosti, Čak Noris se pojavio, ni manje ni više nego u teretani, a njegovi fanovi ostali su šokirani koliko je ostario.

Kako se može videti na videu, koji je glumac objavio na svom Instagram profilu, Norisa su stigle godine, ali izgleda samo posmatrajući njegov fizički izgled jer mu snage očito ne manjka, što je dokazao i masivnim tegovima koje je podizao.

"Priča se da će, nakon što završim sa vežbom, tegovima trebati malo odmora, haha! Šalu na stranu, nadam se da vam je leto odlično i da će vam takva biti i cela godina," našalio se kratko Noris.

Kao što je i bilo za očekivati, mnogi njegovi fanovi u komentarima su se nadovezali na njegovu šalu.

"Čak Noris se ne zagreva, njegovi tegovi se hlade," napisao je jedan od fanova.

"Čak Noris ne diže tegove, samo je isključio gravitaciju," dodao je drugi.

Podsetimo, Čak Noris je 10. marta ove godine proslavio svoj 84. rođendan, kada je takođe objavio snimak iz teretane, ali ovoga puta kako sparinguje.

Fanovi su ga i tada obasuli čestitkama i šaljivim komentarima.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija "BIKOVIĆ JE POD OGROMNIM STRESOM!" Eksperti o SKANDALOZNIM optužbama Ukrajine da glumac podržava genocid: SADA IMA SAMO 2 OPCIJE